Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

F15-dag-3-hälsa-Maria-Åkerblom

Hej!

Nu var det några dagar sedan jag skrev. Livet kom emellan. I fredags arbetade jag till 14, åkte hem, städade till kl 17:45, duschade och när jag kom ut ur duschen kom gästerna. Puh! Gästerna var min sambos fina föräldrar, syster och hennes make. Vi skulle ju fira min sambo som fyllde år den 8/10. Resten av familjen underhöll dem medans jag gjorde mig fin :). Vi hade en mycket mysig kväll, började med lite bubbel och tilltugg. Sen blev det fredagsmiddag alá Tacos, går alltid hem. Sen bänkade vi oss i soffan och tittade på Idol  med snacks. Eftersom jag höll på med C9, vart det mycket grönsaker till middagen vilket är enkelt när det är Tacos till middag. När gästerna gått hem diskade jag, plockade undan och gick ut med hundarna, kom i säng kl 02.

I lördags gick jag upp vid 09:30, åt frukost fixade mig, sen åkte vi och hämtade vår Volvo som en kompis till oss bytt bromsar på, mellansonen Elias var med och övningskörde. Vi stannade till vid Ica Väst och veckohandlade. När vi kom hem duschade jag, packade för jag, min yngsta son Adrian och hundarna skulle åka till Väddö och fira min bästa väninnas dotter Olivia som fyllde 16 den 11/10, med middag och övernattning. Hon har även en son som är lika många år som Adrian och de är också bästisar. Vi hade en sååå mysig kväll.

På söndagen tog vi alla en skogspromenad och letade efter svamp. Vi hittade lite höstkantareller, gula kantareller och ett par fina taggsvampar. På vägen hem till Uppsala åkte vi förbi min moster Carina och levererade Aloe Vera dryck, Propolis creme, Aloe Vera gelly, Aloe First och Alpha E-Factor. De fyra sist nämnda produkterna hade jag blandat ihop i en pumpflaska, som hon använder som hudcreme. Mycket uppskattat. Stannade där en stund och pratade lite. Kom hem vid 19 på söndagskvällen. När vi kom var middagen serverad :). Ugnsbakad lax, med klyftpotatis och ugnsbakade grönsaker. Mycket gott! Idag har jag arbetat och haft zoom möte på kvällen med min manager och andra från hennes team.

Jag har avslutat C9 och börjat med något som heter F15. Kommer berätta om det mer i morgon och resultatet av c9 :). Avslutar nu för jag ska sova, klockan ringer 04:45 i morgon bitti.

Natti Natti! 🙂

3 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan