F15-dag-4-Hälsa-Maria-Åkerblom-foreverliving

Hej!
Idag var det en lång arbetsdag, 12 timmar vart det. Har ändå hunnit med 2 hundpromenader ????‍????????  så skönt. Jag känner mig så pigg och stark efter C9 och dag 4 på F15.

Jag ska gå till sängs nu, klockan ringer 04:45, god natt????

Hä nedan kommer en presentation av en mycket bra multivitamin som jag varmt kan rekommendera:

 

KOSTTILLSKOTT
Forever DailyTM För både insida och utsida
Den lilla tabletten med det stora innehållet ger dig flera viktiga vitaminer och mineraler, Aloe vera, lykopen, koenzym Q10 och vår egen frukt- och grönsaksmix. En multivitamin som verkligen gör skäl för namnet.
För vem?
Vi lever i en hektisk värld där det inte alltid är så lätt att få till en näringsmässigt perfekt kost. Forever DailyTM är ett kosttillskott som passar utmärkt för alla vuxna kvinnor och män som vill komplettera sin dagliga kost – och lite extra bra för aktiva
och/eller stressade 25–50 åringar.
Du får:
dagsbehovet av 12 viktiga vitaminer
8 mineraler
en mix av 20 olika frukter, bär och grönsaker Aloe vera, lykopen och koenzym Q10
Viktiga vitaminer
Vitaminer är viktiga för att vi ska må bra. Varje vitamin har sina specifika egenskaper som gör dem nyttiga för olika delar av kroppen. Forever DailyTM innehåller 12 olika vitaminer, till exempel vitamin A som bland annat bidrar till att bibehålla normal synförmåga, normal hud och normala slemhinnor. Här finns också vitamin C som bidrar till att bibehålla normal funktion hos immunsystem och nervsystem och B-vitaminerna B6, B12 och Folsyra (Folat) som bland annat bidrar till normal psykologisk funktion, och pantotensyra som bidrar till normal mental prestationsförmåga. D-vitamin i sin tur bidrar tillexempel till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och normala tänder.
Mäktiga mineraler
Vi behöver mineraler för att må bra. Visserligen i små mängder, men mineraler är livsnödvändiga eftersom vi inte själva kan tillverka dem. Bland mineralerna i Forever DailyTM finns bland annat zink som bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar och krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer. Här finns också järn som bland annat bidrar till normal kognitiv funktion (hjärnans processer som handlar om tänkande, kunskap och information) och till normal syretransport i kroppen.
Frukt och grönt – med mera
Forever DailyTM innehåller också vår egen frukt- och grönsaksblandning som ger dig en mix av 20 olika frukter, bär och grönsaker: äpple, betor, paprika, tomat, jordgubbar, tranbär, acerola, kål, spenat, lök, mangostan, açaí, björnbär, granatäpple, blåbär, broccoli, grönkål, morot, pumpa, druva. Lägg sedan till Aloe vera gel, lykopen och koenzym Q10 så förstår du vad vi menar med att Forever DailyTM är något alldeles extra. Visst är det rätt fantastiskt att en liten tablett kan ha ett så omfattande innehåll?

Ingredienser
AOS complex-blandning (kalcium bisglycinat, magnesium bisglycinat, citrus bioflavonoider, lutein, lykopen, coenzym Q10, aloe vera gel, ringblomsextrakt (Tagetes erecta)), stabiliseringsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, kiseldioxid), Forever FXV20-blandning (pulver av äpple, betor, röd paprika, tomat, jordgubbar, tranbär, acerola, kål, spenat, lök, mangostan, açaí, björnbär, granatäpple, blåbär, broccoli, grönkål, morot, pumpa, druva), askorbinsyra, klumpförebyggande medel (stearinsyra), D-α- tokoferol, järn bisglycinat, klumpförebyggande medel (kroskarmellosnatrium), zink bisglycinat, nikotinamid, vaniljarom, ytbehandlingsmedel (natriumkarboximetylcellulosa, dextrin, dextros, vegetabiliska fettsyror, trinatriumcitrat), kopparbisglycinat, betakaroten, kaliumjodid, kalcium-D- pantotenat, manganbisglycinat, L-selenometionin, D-biotin, kolekalciferol, riboflavin, tiaminhydroklorid, pyridoxinhydroklorid, pyridoxal-5′-fosfat, cyanokobalamin, krompikolinat, folsyra (pteroylmonoglutaminsyra), natriummolybdat.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 60 tabletter Art nr: 439
Rekommenderad daglig dos: 2 tabletter om dagen, sväljs hela. Ta gärna en på morgonen och en på kvällen, på så vis får din kropp de bästa förutsättningarna att tillgodogöra sig alla nyttiga ämnen.
Denna produkt är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

KOSTTILLSKOTT
Näringsämne
Vitamin A Vitamin C Vitamin D Vitamin E Vitamin B1 Vitamin B2 Niacin Pantotensyra Vitamin B6 Biotin Folsyra Vitamin B12 Järn
Jod
Zink Selen Koppar Mangan Molybden Krom
2 tabletter
800 μg 80 mg 5 μg 12 mg 1.1 mg 1.4 mg 16 mg 6 mg 1.4 mg 50 μg 200 μg 2.5 μg 6 mg 75 μg 5 mg 30 μg 0.9 mg 1 mg 30 μg 30 μg
% RI*
100 % 100 % 100 % 100 % 100 % 100 % 100 % 100 % 100 % 100 % 100 % 100 % 43 % 50 % 50 % 55 % 90 % 50 % 60 % 75 %
* RI = Dagligt Referensintag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *