Har du funderingar på kontorshotell ?

Sponsrat inlägg i samarbete med Hagalunds Kontorshotell

 Har du funderingar på kontorshotell ?

Ett kontorshotell är ett alldeles utmärkt alternativ till mindre företag eller ett helt nystartat. Att köpa eller hyra en lokal när man är i startgroparna kanske inte är det bästa. Det kan också vara ganska dyrt när man precis har startat ett företag eller har ett mindre. Det är många omkostnader runt omkring som man inte tänker på.

Då är ett kontorshotell alldeles utmärkt då man har det man behöver.

Det finns kontorshotell i Stockholm som finns både centralt och är billigt. Du har nära till E4:an, butiker, lunchrestauranger och träningslokaler. Det finns också gratis eldrivna bussar som går från Sankt Eriksplan och Odenplan till kontorshotellet.

Behöver du en parkeringsplats finns det att hyra då det inte ingår i själva hyran på rummet.

Kontorshotellet Hagalund ligger i Hagalunds industriområde, mitt emellan Karolinska och Solna Centrum.

Behöver du ett mindre rum i början kan du hyra det minsta rummet som är på 5-7 kvm. Det kostar från 2.500,- i månaden. Behöver du större rum finns det 3 storlekar till och det största är 20-62 kvm.

Alla rum har ”all inclusive” så alla har samma förutsättningar förutom storleken på rummen. Det finns också 2 konferenslokaler att boka om man ska träffa kunder eller ha möte med leverantörer.

Kontoret har ett kök så att du kan värma din lunch eller ta en fika eller en frukt. Kaffe och frukt finns att tillgå varje dag. När du ändå sitter och äter din lunch och tar din fika kan du träffa andra företag som hyr rum på hotellkontoret. Ni kanske kan utbyta erfarenhet eller kan ha nytta av varann.

Kontoret har trådlöst internet eller via kabel. Du behöver inte köpa dig nån egen skrivare för det finns och du betalar bara för det du skriver ut. Kontoret städas och är larmat.

Med andra ord, detta kontorshotell har allt du behöver för att kunna sitta och arbeta och ha nära till mycket.

Om det låter intressant så tycker jag att du går in på hemsidan och tar kontakt antingen via hemsidans formulär eller ringer. Då kan du få åka dit på en rundtur och se hur kontoret ser och hur atmosfären är runt omkring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *