F15-dag-7-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving F15-dag-6-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving

God Natt! 🙂 Klockan ha ju slagit över midnatt. Tänkte att jag bara skulle säga god natt när det vart så sent. Kvällen har gått i ett. Kom hem från jobbet vid 17, gick en promenad med hundarna, det var friskt ute, vi gick ca 2,5 km. Vart vit om fingrarna, temperaturen sjönk snabbt när solen började gå ner. Apropå solen, härligt med sol ☀️. Kom hem, duschade tassarna, körde yngste sonen Adrian till fotbollsträning, åkte hem, kollade på klockan då var det dags att hämta hans flickvän på stationen, hon kom med tåget. När vi kom hem åt vi alla tillsammans, Adrian han komma hem lagom till vi skulle äta. Tacos ???? vart det denna fredag med. Jag åt vegobiff med sötpotatis, rödbetor i ugn och sallad. Mycket gott var det. Efter maten följde flickvännen Sara med mig till affären och veckohandlade till en av mina grannar.
När vi kom hem duschade jag, sen tittade vi på Idol, vi hade spelat in det, få var det bara att spola förbi reklamen ????.

 

När det blir kallt ute blir kroppen torr, händer fötter, ben, armar, ansikte och läppar. Jag tänkte presentera våran Aloe Lips, den är så fantastiskt skön att ha på läpparna ???? Ett måste i fickan, väskan, vid sängen, på jobbet….

Önskar er en riktigt god natt!????


 1. HUDVÅRD
  Aloe LipsTM Håller leendet i form i alla väder
  Läppcerat med Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena – och skyddar dem mot väder och vind.
  För vem?
  Aloe LipsTM följer gärna med på äventyr och passar lika bra för fashionistan som för skogsmullen, ja, helt enkelt för alla
  som vill ha mjuka, lena läppar. Varje dag – var du än är.
  Du får:
  ett effektivt läppcerat i smidig förpackning hudvårdande Aloe vera och mjukgörande jojobaolja skyddande bivax och lugnande allantoin inget tillsatt vatten – perfekt i både stark vind och kyla
  Varför får man torra läppar?
  Torra, fnasiga och nariga läppar uppstår ofta i torrt och kallt väder eller om läpparna exponeras för mycket vind eller sol. Om man slickar sig om läpparna när de väl blivit lite torra blir de ofta ännu torrare. Vår saliv innehåller enzymer som absorberar fukt, så när vi slickar på läpparna tar vi bort en del av läpparnas naturliga skydd och kan på så vis göra läpparna torrare. Då står Aloe LipsTM gärna till tjänst.
  Vårdar, mjukgör, skyddar och lugnar
  Aloe LipsTM innehåller en väl beprövad kombination av Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena och skyddar dem mot väder och vind. Aloe vera och jojobaolja bidrar med hudvårdande och mjukgörande egenskaper och bivax hjälper till att skydda huden i alla väder.

Aloe LipsTM innehåller även allantoin som lugnar huden och kan också användas på nagelbanden och vid klåda av insektsstick, till exempel. Ha alltid ett i fickan!
Aloe LipsTM​ tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe vera), Paraffi­num Liquidum, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojoba), Petrolatum, Ethylhexyl Hydroxystearate, Cera Alba (bivax), Glycine Soya Oil, Euphorbia Cerifera Cera ( Candelilla), Myristyl Myristate, Copernicia Cerifera Cera (Carnauba), Ozokerite, Allantoin, Parfum, Benzyl Benzoate, Limonene, Geraniol, Propylparaben.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 4,25 g x 12 Art nr: 22P
Använd regelbundet vid behov som läppbalsam, speciellt under extrema väderleksförhållanden. Kan också användas vid insektsstick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *