Skip to content
Okategoriserade

F15-dag-9-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving

Hej 👋 !

Oj vad helgen har gått fort! Och jag är redan på dag 9  av 15 i att träna och äta rätt! Det känns så skööönt att komma i gång med att röra sig mer och äta på för mig ett bättre sätt. Jag känner att jag mår så bra av det. 🥙🥒🥬🥕🥦🥑🍤🍏.
Igår tog jag det lugnt på förmiddagen, sov lite längre än vanligt och softade. På efter åkte vi till mina föräldrar på Sollarö. Jag min sambo vovvisarna, två av barnen med flickvänner. Vi åkte i 2 bilar för min sambo skulle åka och spela en golftävling nu i morse. Då slapp vi andra gå upp så tidigt. Sonen Elias övningskörde med mig dit. Det gick bra, men man sitter på helspänn, och försöker lära honom och få honom att tänka till själv, vad han ska tänka på, hjälpa honom att planera sin körning. 🚙

Innan middagen gick jag och min mor på en promenad med hundarna 🦮🐕‍🦺

Vi bjöds på god mat, både lax, sill och lamm. Desserten stod Elias  och flickvännen för, glassbomb 🍧🍦 mycket gott🥰.
Det var en chill kväll, så avkopplande och mysigt! Jag älskar att vara där ❤️.  Sista kvällspromenaden med hundarna gjorde ungdomarna, de kom in springande efter en stund, skräckslagna för Elias berättade en läskig historia, sen såg de någon annan med ficklampa 🔦. Förmodligen någon annan på hundpromenad 😅🤪🤣.
Jag sov lite dåligt i natt, men fick en lugn morgon. Vi plockade ur alla sängkläder, städade lite plockade. Innan vi åkte gick jag och en flickvän på hundpromenad, i slutet av promenaden började det blåsa mycket, 🌬komma regnstänk💦 . Vi hann precis in, sen började det hagla och snöa ❄️, men bara en kortis.
På vägen hem åkte vi förbi Gant outleten i Norrtälje, det fanns mycket fint, men det blev bara en tröja till Adrian.
Ikväll har jag tvättat lakan, bytt rent i sängen så härligt med rena lakan 🤗. Tjatat sönder Adrian att gå och lägga sig och nu äntligen ska vi sova. Alldeles för sent, för jag ska upp 05:30. Slipper dock ta första hundpromenader i morgon bitti för det har Elias tjej lovat att göra. 🥰 I morgon kommer jag berätta om en ny produkt. I kväll har jag gjort en ansiktspealing och lagt en gelmask som får verka över natten.
Natti natti 🥱😴

One comment on “F15-dag-9-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *