F15-dag-10-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving

God kväll!

Har precis kommit hem från en skön kvällspromenad med mina hundar ???? ????. Det är så vackert med alla nerfallna ???? ????. Det blir så fina bilder på hundarna, Sylvia den som ser ut som en liten räv smälter in i löven, så hon knappt syns. Bra kamouflage ????. Idag har jag arbetat, det var mycket att göra, men det flöt på. Har haft ett som zoommöte med min manager och teamet som vi alltid har på måndagar. Mycket lärorikt och trevligt med detta återkommande, jag passade på att gå ut med hundarna samtidigt, nytta med nöje????.

Ikväll tänkte jag presentera en av våra fantastiska kosttillskott Forever Absorbent-C. Det är så gott, så man tar gärna flera varje dag. Det innehåller havrekli som hjälper till att ta upp C-vitaminen i kroppen. Mycket bra kosttillskott. Här nedan kommer lite produktinformation ????.
önskar en god natt ????????????

Forever Absorbent-CTM
Vitaminvärldens superkändis till din tjänst
Att vitamin C är ett viktigt vitamin vet de allra flesta, men visste du att vi människor inte själva kan bilda C-vitamin, utan måste få i oss den via maten? Forever Absorbent-CTM ger dig hela 60 mg vitamin C och kostfibrer i form av havrekli i en citrussmakande tuggtablett.

För vem?
Det här är en produkt för alla vuxna kvinnor och män, såväl yngre som äldre. Speciellt bra för dig som inte äter så mycket grönsaker, bär eller citrusfrukter och därför vill komplettera din kost med ett extra tillskott av vitamin C.
Du får:
60 mg vitamin C per tablett
kostfibrer i form av havrekli
en tuggtablett med frisk citrussmak
en produkt för alla vuxna kvinnor och män
Vad är vitamin C?
Vitamin C är ett vattenlösligt vitamin som utsöndras av kroppen. Det betyder att vi inte bygger upp lager av den, utan behöver fylla på via kosten. Vitamin C finns i de flesta grönsaker, bär och framförallt citrusfrukter. Men vitamin C är också värmekänsligt. Om mat hålls varm länge eller värms upp flera gånger minskar mängden vitamin C i maten. Forever Absorbent-CTM ger dig hela 60 mg vitamin C i en enda tablett, det motsvarar cirka 75 % av dagsbehovet.
Viktigt vitamin för både insida och utsida
Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning, liksom till normal energiomsättning och till immunsystemets normala funktion. Vitamin C ökar också upptaget av järn i kroppen och bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Och dessutom bidrar vitamin C till normal kollagenbildning som till exempel har betydelse för hudens, blodkärlens, tandköttets och tändernas normala funktion. Ett viktigt vitamin för både insida och utsida.
Vattenlösliga kostfibrer
Forever Absorbent-CTM innehåller också lösliga kostfibrer i form av havrekli. Lösliga kostfibrer betyder de är vattenlösliga och de hjälper till att bilda en gel en runt maten vi ätit. Tillsammans med vitamin C skapar de ett kosttillskott i form av smidiga tuggtabletter med citrussmak. Forever Absorbent-CTM till din tjänst!

Ingredienser
Havrekli (42 %), sötningsmedel (sorbitol), honung, vitamin C (askorbinsyra), stabiliseringsmedel (vegetabiliska fettsyror), apelsinarom, extrakt av citrusskal, papayafruktpulver, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).
Allergener: Innehåller sötningsmedel.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 100 tabletter
Art nr: 48
Rekommenderad daglig dos: 1 tablett, som tuggas innan de sväljs.
Denna produkt är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Näringsinnehåll per daglig dos (1 tablett):
*RI = Dagligt referensintag
Näringsämne
Vitamin C Havrekli
Mängd RI*
60 mg 75 % 500 mg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *