F15-dag-11-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving

Hej! ????????????

Nu vart det riktigt sent, klockan har redan slagit över midnatt. Som tur är så ska jag inte gå upp 05 och åka iväg  på jobb. Jag ska arbeta hemma. Jag gick förbi min granne på kvällskvisten, hon ville ha hjälp med fönsterputsning. Vi bestämde att jag skulle komma och börja med det i morgon fm.
Efter jobbet igår var jag till min grymmaste hudvårds terapeut Janets Beauty på behandling, hon gjorde IPL & Laser på överläppen. Det vart så bra, det känns så lyxigt. ????.
Nu är jag väldigt trött, när jag är det på jobbet efter lunch ???? då brukar jag blanda en stick Argi+ med vatten i en flaska  och skaka. Argi+ ger en riktig energi boost då.
Här nedan kommer information om Argi+
God natt! ????????

ARGI+TM
För ork och immunförsvar, blodomlopp och muskler
Vårt populära kosttillskott för dig som lever, eller vill leva, ett liv i rörelse, innehåller aminosyran L-arginin – men också flera viktiga vitaminer som stödjer en aktiv livsstil.
För vem?
Toppatlet eller vanlig motionär? Det spelar ingen roll här. ARGI+TM passar alla vuxna människor. Perfekt för dig som lever ett aktivt liv eller som vill komma igång med att göra det, men passar också fint som en uppfriskande start på dagen.
Du får:
utvalda vitaminer som stödjer din aktiva livsstil
din dagliga dos av vitamin C, D, B6, B12 och folsyra
aminosyran L-arginin och en juice- och fruktextraktmix från frukter och bär portionsförpackning för enkelhetens skull
Portionsförpackad energi
Träning i sig ger energi, men ibland kanske du ändå vill ha lite hjälp på traven. ARGI+TM är ett kosttillskott i pulverform som enkelt blandas med vatten eller annan dryck. Det innehåller till exempel vitamin B6 och B12, som bland annat bidrar till att minska trötthet och utmattning och till en normal energiomsättning. Och det är portionsförpackat, så att du alltid kan ha med dig din egen sportdryck i fickan.
För blodomlopp och immunförsvar
ARGI+TM innehåller också aminosyran L-arginin och vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion, liksom folsyra som bidrar till normal blodbildning. Ett fungerande blodomlopp är viktigt. Det är kroppens transportsystem som ser till att syre, näringsämnen, olika hormoner och signalsubstanser kan föras runt i kroppen. Blodet cirkulerar i blodkärlen och tar med sig de olika ämnena – och för även bort avfall som bildats vid ämnesomsättningen. Blodet är också en viktig del av vårt immunförsvar. Flera av vitaminerna i ARGI+TM, vitamin C, D, B6, B12 och folsyra bidrar också till immunsystemets normala funktion.
För normal muskelfunktion
Aminosyror är beståndsdelar som bygger upp proteiner. I våra kroppar behövs proteiner bland annat för att våra muskler ska fungera normalt. Även här gör ARGI+TM en insats genom sitt innehåll av vitamin B6 som bidrar till normal protein- och glykogenomsättning, och vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
Med fruktig smak
I ARGI+TM finns också en mix av fruktextrakt och juicepulver från blåbär, hallon, körsbär, björnbär, svarta vinbär, fläderbär, vindruvor och granatäpple, vilket också ger den sin uppiggande smak.

Ingredienser
L-arginin, antioxidationsmedel (citronsyra), bärare (maltodextrin), naturliga aromer från bär, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), sötningsmedel (xylitol), juice- och fruktextraktmix [(vindruvsskalsextrakt (Vitis vinifera), fläderbärsjuice pulver (Sambucus nigra), hallonjuicepulver (Rubus idaeus), granatäppleextrakt (Punica granatum), extrakt av röda vindruvor (Vitis vinifera), svartvinbärsjuicepulver (Ribes nigrum), körsbärsjuicepulver (Prunus cerasus), blåbärsjuicepulver ( Vaccinium corymbosum), björnbärsjuicepulver (Rubus fruticosus)], vitamin C (L-askorbinsyra), d-ribos, sötningsmedel (sukralos), vitamin K2 (menakinon), vitamin D3 (kolekalciferol), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), surhetsreglerande medel (monokaliumfosfat), vitamin B12 (cyanokobalamin), folat (pteroylmonoglutaminsyra). Innehåller sötningsmedel.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 300 g / 30 portioner
Art nr: 473
Rekommenderad daglig dos: 10 g.
En portionsförpackning (10g) ARGI+TM rörs ut i ett glas (ca 2,5 dl) vatten eller annan dryck och dricks en gång per dag.
Denna produkt är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Näringsämne
Energi Kolhydrater
varav sockerarter Vitamin C
Vitamin D3 Vitamin K2 Vitamin B6 Vitamin B12 Folsyra
L-arginin
Juice- och fruktextraktmix
Innehåll per daglig dos (10g)
140 kJ/33 kcal 2 g
2 g
80 mg
5 μg
20 μg 1,4 mg 2,5 μg 200 μg 5 g
114 mg
% RI*
100 % 100 % 27 % 100 % 100 % 100 %
* RI = Dagligt Referensintag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *