F15-dag-12-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving

Hej ????!

Idag har varit en bra dag. Jag fick sova ut, gå på en härlig hundpromenad, skön temperatur ute och vackra höstfärger ????????.
På eftermiddagen gick jag och vovvarna till grannen för fönsterputsning . Två fönster med 4 sidor på varje fönster putsade jag, det var bra väder för fönsterputs. Fönstren såg så rena och fina ut. Hoppas de ser lika fina ut när ☀️ ligger på ????.  Vi hade en trevlig pratstund under tiden, det är så mysigt med fina grannar och hundarna stormtrivs hos henne. ????????, De vet ju att de alltid får nåt gott när de kommer dit ???? och vart det finns ????.
Ikväll har jag sprungit upp och ner för trapporna, vi bor 3 trappor upp utan hiss, för jag har haft tvättstugan. Torktumlaren är fortfarande trasig????, så jag fick hänga handdukarna och lakanen i torkrummet. Nackdelen är att man inte får bort allt damm, ludd och hår om man inte torktumlar. Ja ja vad är en bal på slottet ????. Jag kom på att jag glömt gå till affären idag och köpa mjölk till min Forever ultra, som jag har både till frukost och lunch. Skulle ha den med till jobbet i morgon. Som tur är så stänger affären kl 23 och jag bor ett stenkast från den ????. Fick med mig fil, äpplen ???? och smör oxå när  jag ändå var där ????.
Nu ska jag presentera kosttillskottet: VitolizeTM Women, sen ska jag gå och ????

Natti natti????????????
https://mariaakerblom.myforever.se (Min hemsida, ???? gärna in på den  ????

VitolizeTM Women Ett kosttillskott speciellt för henne
VitolizeTM Women innehåller en exklusiv blandning av viktiga näringsämnen, framtagen med fullt fokus på kvinnors behov. Innehåller bland annat vitamin C, D och E, flera B-vitaminer och folsyra, samt järn och vår egen frukt- och örtblandning.
För vem?
Det här är ett kosttillskott framtaget speciellt för kvinnor, damer, tjejer, ladies, fruntimmer och brudar. Passar alla åldrar – och alla livsstilar.
Du får:
flera viktiga vitaminer
dagsbehovet av folsyra, extra viktigt för gravida mineralen järn, tranbär, äpple, passionsblomma och schisandra
Muskler och benstomme
Vi behöver starka ben för att ta oss fram genom hela livet. För att uppnå det är det viktigt att motionera och äta en kost rik på kalcium och vitamin D. VitolizeTM Women innehåller vitamin D som bidrar till normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor. Vitamin D bidrar också till normala kalciumnivåer i blodet, liksom till att bibehålla normal muskelfunktion och normal benstomme.
Blodomlopp och fosterutveckling
Här finns också folsyra som är extra viktigt för kvinnor som kan tänkas bli gravida, eftersom den behövs för fostrets normala utveckling. Folsyra bidrar nämligen till vävnadstillväxt hos gravida, samt till normal blodbildning. Järn har också stor betydelse för blodomloppet, eftersom det bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Dessutom bidrar järn till normal syretransport i kroppen.
Förbränning och nervsystem
Kroppens energiomsättning består främst av två komponenter: basalomsättningen (den energi kroppen gör av med i viloläge) och den energi som vi förbränner vid fysisk aktivitet. Vitaminerna B6, B12 och C bidrar alla till normal energiomsättning – men också till nervsystemets normala funktion. Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten.
Ork, immunförsvar och välmående hud
Både vitamin C, järn och de B-vitaminer (B6, B12 och folsyra) som ingår i VitolizeTM Women bidrar också till att minska trötthet och utmattning samt till normal funktion hos immunsystemet. Vitamin C bidrar också till normal kollagenbildning som till exempel har betydelse för hudens, blodkärlens, tandköttets och tändernas normala funktion. Tillsammans med vitamin E bidrar vitamin C också till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Med tillägg från naturens skafferi
Utöver alla dessa fina näringsämnen innehåller VitolizeTM Women också en specialkomponerad frukt- och örtblandning med tranbär, äpple, passionsblomma och schisandra. Schisandra är en buske med små röda bär som växer vilt i norra Kina och som har lång historia i mänsklighetens tjänst.
Ingredienser
Fyllnadsmedel (cellulosa), magnesiumbisglycinat, tranbärspulver (Vaccinium macrocarpon), kalciumkarbonat, förtjockningsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), stabiliseringsmedel (vegetabiliska fettsyror), vitamin C (askorbinsyra), bärare (tvärbunden natriumkarboxymetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vitamin E (D-alfatokoferylacetat), järnbisglycinat, fruktoch örtblandning (pulver av äpple (Malus domestica), passionsblomma (Passiflora incarnata) och schisandra ( Schizandra chinensis)), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), ytbehandlings-medel (karboximetylcellulosa), vitamin D3 (kolekalciferol), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), ytbehandlingsmedel (dextrin, dextros, natriumcitrater), vitamin B12 (cyanokobalamin), folsyra (pteroylmonoglutaminsyra).
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 120 tabletter
Art nr: 375
Rekommenderad daglig dos: 4 tabletter
Denna produkt är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Näringsinnehåll i rekommenderad daglig dos (4 tabletter) och i % RI*:
Näringsämne
Vitamin B6 Vitamin B12 Vitamin C Vitamin D Vitamin E Folsyra
Järn
Frukt- och örtblandning**
Innehåll i 4 tabletter
1,4 mg 2,4 μg 80 mg 10 μg 22 mg 200 μg 5 mg 580 mg % RI*
100 % 100 % 100 % 200 % 183 % 100 % 36 %
* % RI = Dagligt referensintag
** Innehåller tranbär, äpple, passionsblomma och schisandra

 

2 reaktioner till “F15-dag-12-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *