F15-dag-13-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving

God kväll!

Idag var det en tuff dag på jobbet, det vart ett mastodont pass på 12 timmar ????. Kände mig rätt mör när jag skulle gå hem. Jag har dock jobbat med bästa kollegan, två grymma studenter, en grym läkare och fantastisk personal ????. Det vart en lätt middag med filmjölk och rostade solroskärnor. Sååå gott med rostade solroskärnor, kan äta dem som godis ????. Nu ska jag snart gå och sova, det vart bara 4 timmars sömn natten som var ????.
ikväll ska jag presentera mannens vitaminer, som är specialdesignade för just en man.????????????
https://mariaakerblom.myforever.se,

God Natt ????


VitolizeTM Men: Ett kosttillskott speciellt för honom
VitolizeTM Men innehåller en exklusiv blandning av viktiga näringsämnen, framtagen med fullt fokus på männens behov. Innehåller bland annat vitaminerna C, D, E och B6, samt mineralerna selen och zink.
För vem?
Det här är ett kosttillskott framtaget speciellt för män, killar, karlar, herrar och snubbar. Passar alla åldrar – och alla livsstilar.

VitolizeTM Men Ett kosttillskott speciellt för honom
VitolizeTM Men innehåller en exklusiv blandning av viktiga näringsämnen, framtagen med fullt fokus på männens behov. Innehåller bland annat vitaminerna C, D, E och B6, samt mineralerna selen och zink.
För vem?
Det här är ett kosttillskott framtaget speciellt för män, killar, karlar, herrar och snubbar. Passar alla åldrar – och alla livsstilar.
Du får:
flera viktiga vitaminer mineralerna zink och selen olivolja och pumpafröolja lykopen och granatäppleextrakt
Fertilitet och reproduktion
VitolizeTM Men innehåller flera ingredienser som är speciellt utvalda för den maskulina hälsan. Till exempel selen som bidrar till normal spermatogenes (spermiebildning) och zink som bidrar till normal fertilitet och reproduktion, och till att upprätthålla normala testosteronnivåer i blodet. Vitamin B6 bidrar i sin tur till att reglera hormonaktiviteten.
Ork, muskler och benstomme
Både vitamin C och vitamin B6 bidrar till att motverka trötthet och utmattning. VitolizeTM Men innehåller också vitamin D som bidrar till normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor. Vitamin D bidrar också till normala kalciumnivåer i blodet, liksom till att bibehålla normal muskelfunktion, normal benstomme och normala tänder.
Förbränning, nervsystem och immunförsvar
Kroppens energiomsättning består främst av två komponenter: basalomsättningen (den energi kroppen gör av med i viloläge) och den energi som vi förbränner vid fysisk aktivitet. Här finns både vitamin B6 och vitamin C som bidrar till normal energiomsättning och till normal funktion hos nervsystemet och immunsystemet.
Hud, hår och naglar
bidrar också till normal kollagenbildning som till exempel har betydelse för hudens, blodkärlens, tandköttets och tändernas normala funktion. Tillsammans med vitamin E och selen bidrar vitamin C också till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Även zink bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar.

Med tillägg från naturens skafferi
Utöver alla dessa fina näringsämnen innehåller VitolizeTM Men också lykopen, olivolja, pumpafröolja och granatäppleextrakt. Lykopen är en karotenoid som bland annat finns i tomater, aprikoser, blodgrape, vattenmelon, papaya, röd paprika, havtorn, gojibär och nypon.
Ingredienser
Olivolja (Olea europaea), gelatin, pumpafröolja (Cucurbita pepo), granatäppleextrakt (Punica granatum), fuktighetsbevarande medel (glycerol), vitamin C (askorbinsyra), zinkglukonat, förtjockningsmedel (bivax), vatten, lykopen, emulgeringsmedel (sojalecitin), selenberikad jäst, vitamin E (D-alfatokoferol), vitamin D3 (kolekalciferol), färgämne (fruktkärnmjöl), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid).
Allergener: se fet skrift.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 60 kapslar
Art nr: 374
Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar dagligen, sväljs hela med ett glas vatten.
Denna produkt är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Näringsinnehåll i rekommenderad daglig dos (2 kapslar) och i % RI*:
Näringsämne
Vitamin B6 Vitamin C Vitamin D Vitamin E Zink
Selen
Lykopen
Olivolja Pumpafröolja Granatäppleextrakt
Innehåll i 2 kapslar
1,4 mg 80 mg 5 μg
12 mg 10 mg 55 μg 2,5 mg 490 mg 250 mg 150 mg
% RI*
100 % 100 % 100 % 100 % 100 % 100 %
* % RI = Dagligt referensintag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *