F15-dag-14-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving

Hej ????!

Oj  vad veckorna går fort! Hade ännu en tuff dag på jobbet idag, vilken tur att jag har så grymma kollegor, vilkets teamwork ????????☺️
Oj vilken sen kväll och ännu senare hundpromenad ????????. Det var -1 och frost ute, jag hade full mundering, med täckjacka, överdragsbyxor, halsduk ????, mössa och vantar.  Trots det kände det  kändes det kallt❄️.
Det ska bli så skönt att inte ställa klockan i morgon, bara få sova tills jag vaknar. ????????

Idag tänkte jag lämna information om ett kosttillskottet med collagen, den ingår i en hudvårdsserie, mycket bra produkter.

God natt????????☺️
Min hemsida:
https://mariaakerblom.myforever.se/

infinite by ForeverTM collagen complex
Skönhet inifrån
Hudens eget kosttillskott innehåller hydrolyserat marint kollagen och vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning för hudens normala funktion. Här finns också juicekoncentrat från cantaloupemelon, veteextrakt med ceramider, samt biotin som bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud.
För vem?
Kollagen som kosttillskott är riktigt hett just nu. Collagen complex passar alla, speciellt de som är intresserade av hudvård och vill ta så väl hand om sin hud som det bara är möjligt.
Du får:
det senaste inom modern hudvård hydrolyserat marint kollagen och vitamin C cantaloupemelon, ceramider och biotin
ett kosttillskott utvecklat speciellt för din hud
Ta hand om din hud – från insidan och ut
Vi vet alla att skönhet inte bara handlar om utsidan. Forevers moderna kosttillskott med kollagen, ceramider, melon, vitamin C och biotin hjälper dig att fokusera på en välmående hud ur flera aspekter. Collagen complex fokuserar nämligen på huden – från insidan och ut.
Med kollagen
Kollagen är ett av proteinerna som bygger upp vår hud. Kollagenproduktionen är något som minskar ju äldre vi blir, vilket betyder att hudens stadga reduceras och rynkor och fina linjer uppkommer. Hydrolyserat marint kollagen är den främsta ingrediensen i collagen complex. Hydrolyserat betyder att kollagenet redan är sönderdelat genom en process som kallas hydrolys. Proteinet är då delat i mindre bitar och det går därför lättare och snabbare för kroppen att ta upp kollagenet.
Viktiga vitaminer
Collagen complex innehåller också juicekoncentrat från en specifik sort cantaloupemelon, som är exklusivt odlad i Frankrike. Här finns vitamin C, som både hjälper till med att reducera trötthet och utmattning, och bidrar till normal kollagenbildning för hudens normala funktion. Även biotin (vitamin B7) ingår eftersom det bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud.
Och ceramider
Som en av huvudingredienserna i collagen complex hittar du även veteextrakt med ceramider. Ceramider är lipidmolekyler som finns i cellmembranet hos våra celler. Ceramidnivåerna sjunker med åldern och detta ses som en av anledningarna till att huden upplevs torrare när man blir äldre.

Glutenfri
Trots att collagen complex innehåller ceramider från vete är produkten klassad som glutenfri. Detta tack vare att ceramiderna extraheras genom en unik och patenterad process, där gluten avlägsnas. Strikta kvalitetskontroller och regelbundna tester görs för att säkerställa detta, och riktvärdet ligger alltid långt under gränsvärdet 20 mg gluten/kg.
En del av infinite by ForeverTM
Collagen complex är en del av hudvårdsserien infinite by ForeverTM som har fullt fokus på anti-aging. Läs mer om
infinite by ForeverTM på setets eget produktblad.
Ingredienser
Hydrolyserat marint kollagen (fisk), kalcium-L-askorbat (vitamin C), veteextrakt med ceramider (Triticum vulgare), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), melonjuicepulver [härdad palmolja, frystorkat melonjuicekoncentrat (Cucumis melo)], antioxidationsmedel (dikalciumfosfat), biotin (vitamin B7).
Allergener: se fet skrift.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 60 tabletter (29 g)
Art nr: 556
Rekommenderad daglig dos:
2 tabletter
Denna produkt är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Tillverkad i USA. Kollagen har ursprung Frankrike. Förvaras torrt och ej för varmt.Bäst före utgången av: Se botten av förpackningen.
Näringsinnehåll per rekommenderad daglig dos (2 tabletter):
*RI = Dagligt Referensintag Nettovikt: 29 g
Näringsämne
Vitamin C
Biotin
Hydrolyserat marint kollagen
Veteextrakt (Triticum vulgare) med ceramider Melonjuicekoncentrat (Cucumis melo)
Mängd
90 mg 30 μg 750 mg 30 mg 1,6 mg
% RI*
112 % 60 %

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *