F15-dag-beginner-2-dag-1-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving

Hej ????!
Tog bilden på en buske, tyckte färgerna var fina. I natt fick vi sova en timme extra, så bra för mig som somnade sent som vanligt ????.
Jag har tvättat 4 maskiner idag, och nu är allt vikt och instoppat i mina lådor. Barnens viken jag och lägger in på deras rum, sambons hänger jag på en stol. Idag var vi och tittade på vänner som håller på med en lägenhetsrenovering. Hela köket var utrivet, så det ska in ett nytt. Spännande att komma tillbaka och se när allt är klart ☺️.
Höstlovet börjar i morgon så vår yngsta son Adrian åkte med sin flickvän hem till henne. Han kommer hem igen på tisdag eller onsdag. Han har bandyträning på onsdag. Vår mellanslag åkte till sin tjej i fredagskväll och kommer inte hem förrän nästa söndag. Han tog lite ”semester ”. Så nu har vi bara en son hemma???? och han jobbar natt 5 dagar/vecka.
Nästa produkt jag presenterar är vår Toner (ansiktsvatten). Det ska göra så vi får rätt pH i ansiktet när vi ska smörja in det med serum och dag/natt creme.

https://mariaakerblom.myforever.se/
Jag kommer inte åt information informationen om den nu. Får göra ett nytt inlägg om den i morgon istället.
Önskar dig en riktigt god natt ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *