F15-dag-beginner-2-dag-2-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving


Hej????!

Idag har det varit en bra dag på jobbet, mycket att göra, men jag har arbetat med en mycket duktig T2 student. Hon är undersköterska i botten och har en bra ryggsäck med sig ????.
När jag kom hem var middagen serverad, en mycket god bulgursallad med räkor och andra godsaker. Har haft vårat veckomöte på Zoom med min Forever manager och teamet. Mycket lärorikt och intressant ????. Snart jag gå en liten kvällspromenad med mina små hundar ???? ???? 

  1. I morgon är jag kompledig och på onsdag är jag oxå ledig, så himla skönt????. Adrian har höstlov så jag tänkte vi skulle hitt på något. Jag ska även jobba med min hemsida, förbättra den.
    https://mariaakerblom.myforever.se/
    Gå gärna in och kika. Igår gick det inte att gå in på produktinformationen till Forever balansing Toner, nu kommer den här nedan. God natt ????


Du får:

balancing toner Balanserar, lugnar och fräschar upp
Vårdande ansiktsvatten som stabiliserar pH-balansen i huden. Balancing toner tar också bort eventuella rester efter din rengöringsprodukt och ger dina krämer bästa möjliga förutsättningar att verka optimalt.
För vem?
Det här är en produkt för alla som vill ta väl hand om sin hud. Ett ansiktsvatten som balancing toner sätter pricken över i:et i din hudvårdsrutin. Mild men ändå effektiv formula som passar utmärkt för alla hudtyper.
ett vårdande och uppfriskande ansiktsvatten
en riktigt ren hud: fri från fett, smuts och döda hudceller stabiliserad pH-balans i din hud
en formula utan parfym och alkohol
Behåll hudens naturliga balans
När vi tvättar av en rengöringsprodukt med kranvatten, som är basiskt, rubbar vi hudens naturliga pH-balans. Ansiktsvattnet balancing toner är framtaget för att återställa hudens naturligt lätt sura miljö. Efter att en rengöringsprodukt verkar på ytan och öppnar porerna, sluter ett ansiktsvatten porerna och motverkar därmed att smuts och fett tar sig in i dem. Ansiktsvattnet tar också bort de eventuella rester av fett, smuts och döda hudceller som rengöringsprodukten missar. Och till sist ser det till att din hud är redo att ta emot fukten från ditt serum eller din ansiktskräm – så att du får mesta möjliga nytta av dina hudvårdsprodukter.
Effektiva ingredienser
Tack vare sina effektiva ingredienser fräschar balancing toner upp huden, lugnar den och återställer balansen både vad gäller fukt och pH. Här finns gott om hudvårdande och fuktighetsbevarande ingredienser: sorbitol, vitt te och vår egenodlade Aloe vera, till exempel. Tillsammans med gurka hjälper Aloe vera också till med att göra huden mjuk och len.
Som tar hand om din hud
Vitt te verkar också stärkande och uppstramande medan allantoin lugnar och skyddar din hud. Natriumlaktat, saltet av mjölksyra som finns naturligt i huden, liksom natriumhyaluronat är båda duktiga fuktighetsbevarare. Slutligen är både den moderna ingrediensen betaglukan och karragentång tillsatt för sina hudvårdande förmågor. Balancing toner innehåller varken parfym eller alkohol och passar utmärkt för alla hudtyper.
balancing toner tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Fler produkter i serien
I vår avancerade hudvårdsserie hittar du även: smoothing exfoliator, awakening eye cream, och protecting day lotion SPF 20. Passar även perfekt ihop med produkterna från serien infinite by ForeverTM. Kommer berätta mer om dem senare tillfälle.
Våra bomullspads är perfekta att använda i din hudvårdsrutin, till exempel med ansiktsvattnet balancing toner. De ger en skonsam rengöring av ansiktet och hjälper till att ta bort make-up och orenheter.
Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Propanediol, Sorbitol, 1,2-Hexanediol, Chondrus Crispus Extract (karragentång), Camellia Sinensis Leaf Extract (vitt te), Cucumis Sativus Fruit Extract (gurka), Sodium Lactate (natriumlaktat), Caprylylglycol, Allantoin, Sodium Hyaluronate (natriumhyaluronat), Ascorbic Acid (vitamin C), Beta-Glucan (betaglukan), Pentylene glycol, Gluconolactone, Glycerin, Citric Acid, Phytic Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 130 ml Art nr: 560
Applicera en generös mängd balancing toner på ansikte och hals, med hjälp av en bomullspad eller liknande. Använd dagligen, morgon och kväll, efter din rengöringsprodukt. Följ gärna upp med serum och vårdande kräm.
Tips! Vi rekommenderar att du avslutar din rengöringsrutin på morgonen med protecting day lotion SPF 20, den återfuktar, vårdar och skyddar mot solens skadliga UVA och UVB-strålar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *