F15-dag-beginner-2-dag-4-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving

God kväll!

Trädets färg gör sig inte lika bra på fotot som live, men sån härlig färg☺️.

I går  ställde jag klockan på ringning till 071:15 nu imorse. Jag hade en häktisk förmiddag. Hela mangelrummet var fullt med poerslin, tidningspapper och kartonger från igår kväll, för jag vart inte färdig. Klockan 12 skulle nästa komma och tvätta. Jag fixade en shake till frukost med ultra vanilj och blåbär. Gjorde mig iordning, fixade mat till hundarna????????. Gick med dem på morgonpromenad.

Tog med mig tvätt, gick sen ner till tvättstugan, då var kl 09:30, körde igång 2 maskiner tvätt. Sen plockade jag upp porslin ur kartonger, fotade av och lade tillbaka. Jag hade ca 9 kartonger med porslin, koppar, tenn.
Jag var precis klar med städning, tvätt och bortforsling av kartongerna. Puh, vilket tempo, sen gick jag och gjorde mig en lunchshake.

Jag och min sambo tog en sväng till Bauhaus för att köpa en ny dörr till sonen Elias rum, som han vid ett tillfälle råkat banka sönder. Men det var lättare sagt än gjort, vi har gammal standard på våra dörrar och då gamla gångjärn. Vi behövde åka hem och mäta  från centrum av det övre gångjärnet till centrum av det nedre, förmodligen behövde de kapa en bit på dörren, för våra mått finns inte längre. Annars föreslog han att byta ut karmen till det nya måttet. Det var inget svårt eller..? I våra öron lät det som att bestiga Mount Everest ????.

Klockan 14 hade jag ett zoom möte med. Bl a Anne på blogbiz, jag satt i bilen och var uppkopplad med min sambo gick och handlade. När vi kom hem gick jag ut på en hundpromenad ????????. Det hade ???? delar av dagen, men då var det uppehåll. Yngste sonen Adrian kom hem, vi hämtade honom i Flogsta och passade på att handla lite till på Ica väst. Per skjutsade honom till bandyträning, jag plockade undan tvätt och rollade nytvättade hundbäddar.
Vi hämtade honom efter träningen, de hade utprovning av  lagkläder, hoddies, mjukisbyxor och en varmare vinterjacka.
När vi kom hem åt vi en efterlängtad middag. Per hade gjort en högrevsgryta, som stått och puttrat på spisen i 2-3 tim. Den var mycket god, köttet så mört att det nästan smälte i munnen. Nu i skrivande stund, somnar jag nästan till flera ggr. Jag hör Adrian sitta och skrika, när han spelar, fast han lovade att duscha, sen gå och sova.

I morgon och flera dagar Framåt ska jag lägga ut massor med saker till Försäljning på Market Place

https://mariaakerblom.myforever.se/

Produkten jag tänkte berätta om idag är Sonya seriens rengöring. Den tvättar man rent ansiktet och decolletage. Jag använder alltid handduks tvättlappar.

SonyaTM refreshing gel
cleanser
Uppfriskande och vårdande rengöringsgel
Säg hej till den nya generationens ansiktsrengöring! SonyaTM refreshing gel cleanser har en mjukt löddrande formula som ger en uppfriskande känsla samtidigt som den rengör varsamt och effektivt utan att torka ut din hud.
För vem?
En bra rengöring är nödvändigt för varje fungerande hudvårdsrutin. SonyaTM refreshing gel cleanser passar alla åldrar och alla hudtyper – och extra bra för
kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller.
Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har egentligen kombinationshud.
Du får:
en mild men ändå effektiv rengöring
en mjukt löddrande, hudvårdande formula
mjukgörande och fuktighetsbevarande ingredienser
en produkt för alla hudtyper, extra bra för kombinationshud
Grunden i din hudvårdsrutin
Rengöring morgon och kväll lägger grunden till en fräsch hud. Extra viktigt är det på kvällen, eftersom du då tvättar bort allt det som påverkat huden under dagen; smink, föroreningar och de slaggprodukter som huden utsöndrar när vi svettas. En rengjord hud är också en förutsättning för att få bästa effekt av dina dag- och nattkrämer.
Ren, uppfriskad och len – utan stramhet
Många andra rengöringsprodukter gör visserligen huden ren, men de kan också få din hud att kännas torr, stram och obekväm efter användning. Du kommer snart att märka att SonyaTM refreshing gel cleanser är något helt annat.

Vår egen Aloe vera, med sina hudvårdande, fuktighetsbevarande och mjukgörande egenskaper utgör basen i denna uppfriskande rengöringsgel som gör din hud ren och len utan att torka ut.
Med naturliga rengörare
SonyaTM refreshing gel cleanser innehåller ett antal rengörande ämnen som också vårdar din hud, till exempel koksnöt och brudslöja, men också två nya bekantskaper. Acacia concinna är en asiatisk art av akacia med en lång tradition av mild pH-balanserad rengöring, bland annat i form av hårtvättpulvret shikakai. Balanites aegyptiaca har sitt ursprung i Afrika och Mellanöstern och kallas bland annat för ökendadel, men engelskans Soap berry är kanske ett mer passande namn för denna frukt som innehåller naturligt löddrande saponiner.

Tar väl hand om din hud
Men SonyaTM refreshing gel cleanser innehåller också gott om hudvårdande och mjukgörande ämnen, till exempel olja från baobabfrö som är en populär skönhetsingrediens.

Baobabträdet går också under namnet apbrödsträd och växer på den afrikanska savannen. Ett baobabträd kan bli över 500 år gammalt och kallas för livets träd av lokalbefolkningen. Här finns också hudvårdande aminosyror från kokos och äpple och kaprylylglykol som hjälper huden att bevara sin fuktighet. SonyaTM refreshing gel cleanser är även berikad med antioxidanten hydroxyacetophenone och hudvårdande vitamin C.
SonyaTM refreshing gel cleanser tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.
Fler produkter i serien
I SonyaTM daily skincare system ingår även SonyaTM illuminating gel, SonyaTM refining gel mask och SonyaTM soothing gel moisturizer
Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Decyl Glucoside, Propanediol, Caprylyl Methicone, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sodium Cocoyl Glycinate (kokosnöt), 1,2-Hexanediol, Adansonia Digitata ( baobab) Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters, Acacia Concinna (shikakai) Fruit Extract, Balanites Aegyptiaca ( ökendadel) Fruit Extract, Gypsophila Paniculata (brudslöja) Root Extract, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids (kokos- och äppelaminosyra), Caesalpinia Spinosa Gum (taragummi), Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Propanediol, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol (kaprylylglykol), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Ascorbic Acid (vitamin C), Citric Acid, Caprylhydroxamic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 118 ml
Art nr: 605
Applicera en generös mängd på våta ­fingrar och massera in i huden. Skölj noggrant för en fräsch hy.
För bästa resultat, följ upp med SonyaTM illuminating gel och SonyaTM soothing gel moisturizer eller SonyaTM refining gel mask.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *