F15-dag-beginner-2-dag-5-hälsa-Maria-Åkerblom-Foreverliving


Hej!

Vilken vacker bild, den tog jag ute hos mina föräldrar på Sollarö i somras, ut över Norrtälje viken????. För mig är det som bomull för själen att vara där, total avkoppling och njutning ❤️.

Idag har jag arbetat hårt med min fantastiska kollega Malin, jag är så himla glad att få äran att lära känna denna kvinna, har fått lära mig då mycket av henne under den tid vi arbetar ihop. Vi har även två grymma studenter som har varit hos oss i 4 veckor och ska vara en till. Önskar praktikplats tiden varit längre????.
Nu ska jag berätta om en produkt till i Sonya serien och det illuminating gel.

God natt ????????

https://mariaakerblom.myforever.se/

 

SonyaTM illuminating gel
Ge din hud ett naturligt glow
Yngre hud har en naturlig lyster, ett naturligt ljus. Med hjälp av inkapslade peptider och spännande botaniska ingredienser hjälper SonyaTM illuminating gel dig att återställa hudens naturliga utstrålning och förbättra dess utseende.
För vem?
SonyaTM illuminating gel är till för alla som vill ha lite mer glow i tillvaron, och vem vill inte ha det? Produkten passar alla åldrar och alla hudtyper – och extra bra för kombinationshud.
Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller. Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har egentligen kombinationshud.
Du får:
en ny, naturlig glöd och en jämnare hudton
en hud med minskat intryck av stora porer och åldersfläckar hudvårdande, utjämnande och uppstramande ingredienser en produkt för alla hudtyper, extra bra för kombinationshud
En vanlig dag för dig – en utmaning för din hud
Varje dag utsätts vår hud för en hel del. Det kan handla om faktorer som stress, luftföroreningar, sol, vind eller kyla som alla kan ha en negativ påverkan på vår hud. Kanske är det inte så konstigt om hudens naturliga glöd slocknar lite med tiden? Det är här SonyaTM illuminating gel kommer in i bilden.
Återställ hudens naturliga utstrålning
Huvudingrediensen i SonyaTM illuminating gel är vår egen hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande Aloe vera. Här får den fin assistans av såväl hudvårdande och uppljusande peptider som kraftfulla botaniska ingredienser. Tillsammans bildar de en behaglig gel som absorberas snabbt av huden utan minsta kladd. Slutresultatet blir en mjuk och len hud – med en jämnare hudton och en strålande, hälsosam glöd.

Med kraftfulla ingredienser
I SonyaTM illuminating gel hittar vi mängder av hudvårdande ingredienser ur naturens skafferi, till exempel jujubär, trådmalört och mikrohäftalgerna Dicrateria rotunda och Ruttnera lamellosa. Här finns även lakritsrot som bland annat verkar utjämnande, uppljusande och mjukgörande. Praktfrossört bidrar med fuktighetsbevarande, uppstramande och lugnande egenskaper och vitt mullbär verkar uppljusande samtidigt som det vårdar din hud. Slutresultatet? En hud som upplevs som jämnare, med mindre intryck av stora porer och åldersfläckar. Och med ett oslagbart, naturligt glow.

SonyaTM illuminating gel tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Fler produkter i serien
I SonyaTM daily skincare system ingår även SonyaTM refreshing gel cleanser, SonyaTM refining gel mask och SonyaTM soothing gel moisturizer.


Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Propanediol, Caprylyl Methicone, Niacinamide (vitamin B3), Cetearyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Sorbitan Olivate, Trifolium Pratense Flower Extract (rödklöver), Scutellaria Baicalensis Root Extract (praktfrossört), Glycyrrhiza Glabra Root Extract (lakritsrot), Morus Alba Root Extract (vitt mullbär), Artemisia Capillaris Flower Extract (trådmalört), Zizyphus Jujuba Fruit Extract (jujubär), Dicrateria Rotunda Oil, Ruttnera Lamellosa Oil, Lecithin (lecitin), Hydrogenated Lecithin, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Oligopeptide-68, Isopentyldiol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol (kaprylylglykol), Citric Acid, Phytic Acid, Ascorbic Acid (vitamin C), Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Sorbitan Laurate, Sodium Oleate, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 28,3 g Art nr: 606
Massera försiktigt in en liten mängd över hela ansiktet för en strålande glöd. För bästa resultat, kombinera produkten i din hudvårdsrutin med SonyaTM refreshing gel cleanser, SonyaTM soothing gel moisturizer och SonyaTM refining gel mask.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *