Masken som gör jobbet medan du sover


Hej ???? ???? !

Igår spelade Adrian bandycup i Västerås. Han vart upphämtad av en av tränarna kl 06:20, så jag gick upp och kokade fiberhavregryns gröt till honom kl 05:40. Jag gjorde en smoothie på banan, jordgubbar ???? och naturell yoghurt och blanda i Forever ultra så han fick med sig mellanmål. Sen gick och lade mig och sov några timmar till, eftersom jag somnat 02.
Hans första match var vid 09 och andra kl 13:40, vi skulle åka och titta ???? på den. Precis när vi skulle åka upptäckte Per att de ändrat matchtiderna, tidigarelagt matchen, så den började 20 min efter att vi tänkt åka från Uppsala. Om vi åkt  skulle vi hunnit se de sista 10 min. Match 3+4 var kl 16+17. Fördelen med detta var att jag hann  plocka fram vintermössor/vantar/skor och plocka undan sommarskor/jackor.
Adrians tjej var hos oss, Per och hon kollade på tv medans jag fixade.
Det var roligt att få se lite bandy, men kallt om fötterna. De var stelfrusna efter 2 matcher i bandyhallen. Jag hade termobyxor, varm tröja, varm jacka, mössa, en hund ???? innanför jackan, varmt och skönt. Men bara gympaskor på fötterna burrrr!
De vann alla matcher, men fick kämpa. De hade 10 min paus mellan match 3+4. Bra kämpat. Matchschemat gjordes om pga att ett lag ej kom pga  några i det lager fått covid-19????????.

Bilden är tagen på väg hem från bandyn.
På vägen dit såg jag att en familj jag känner i USA var inne på messenger, jag provade ringa via Messenger, hade inte pratat med dem på 30 år, men vi har skrivit till varandra på FB, under de senaste 10-15 åren, hon hittade mig på FB.  Jag provade att ringa henne på messenger och hon svarade. Det var sååå roligt att få prata med både hon och hennes man Par och Dwain heter dem. Vi pratade i över 20 minuter, vilken glädje????. Det ska göras om❤️.

På vägen hem stannade vi hos mina svärföräldrar och blev bjudna på middag, det var så trevligt och mysigt ????.

Idag har jag tvättat undan, nu har vi äntligen en ny torktumlare i tvättstugan tjoho! ???? varit på burrig höstpromenad med ????????, och kollat på lite serier.
Nu ska jag presentera Sonya Gelmask

 

God Natt ????????

SonyaTM refining gel mask
För sann skönhetssömn
Medan du sover utnyttjar SonyaTM refining gel mask kroppens naturliga funktioner för att stödja hudens balans – genom att kontrollera oljighet och leverera fukt. Allt för att du ska kunna vakna upp till en hud med ett klarare, fräschare utseende.
För vem?
Eftersom den här produkten jobbar när du sover är den ett utmärkt val för dig som inte vill lägga en massa tid på hudvård. SonyaTM refining gel mask passar alla åldrar och alla hudtyper – och
extra bra för kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller. Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har egentligen kombinationshud.
Du får:
en produkt som gör jobbet medan du sover
en klarare, mer balanserad hud
mängder av hudvårdande ingredienser
en produkt för alla hudtyper, extra bra för kombinationshud
Skönhetssömn värd namnet
Att en god sömn är viktigt för en fräsch hud är ett välkänt faktum, men SonyaTM refining gel mask hjälper dig att verkligen utnyttja din skönhetssömn maximalt. Denna härligt svalkande gel är fylld med en mängd utvalda botaniska ingredienser. Här finns bland annat mjukgörande morotsfröolja och sojaolja, stärkande basilikaolja och olja från den indiska örten davana som inom aromaterapin anses ha en lugnande, avslappnande funktion.
Med Aloe vera i huvudrollen
När denna svalkande gel absorberas av huden känner du effekten av dess huvudrollsinnehavare: vår egen hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande Aloe vera. Hudvårdande äpple och rödklöver, som även har en uppstramade effekt, ingår också. Extrakt från Sasa quelpaertensis, en koreansk dvärgbambu, vårdar din hud och lakritsrot bidrar med utjämnande, lugnande och uppljusande egenskaper som alla stödjer en hälsosam lyster.
Enklare kan det inte bli
Med produkter som förenklar din hudvårdsrutin blir det så mycket lättare att få den att fungera. Bara genom att använda SonyaTM refining gel mask istället för SonyaTM soothing gel moisturizer innan läggdags, 2-3 gånger i veckan, kommer du att vakna upp med en strålande, balanserad hud som dessutom upplevs mer ungdomlig.
SonyaTM refining gel mask tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Fler produkter i serien
I SonyaTM daily skincare system ingår även SonyaTM refreshing gel cleanser, SonyaTM illuminating gel och SonyaTM soothing gel moisturizer
Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Glycerin, Dimethicone, Pyrus Malus Fruit Extract (äpple), Caprylyl Methicone, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Sasa Quelpaertensis Extract ( koreansk dvärgbambu), Trifolium Pratense Flower Extract (rödklöver), Glycyrrhiza Glabra Root Extract ( lakritsrot), Daucus Carota Sativa Seed Oil (morotsfröolja), Ocimum Basilicum Oil (basilikaolja), Artemisia Pallens Flower Oil (davana), Glycine Soja Oil (sojaolja), Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Isopentyldiol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Propanediol, Dimethicone Crosspolymer, Caprylyl Glycol ( kaprylylglykol), Citric Acid, Disodium EDTA, Ascorbic Acid (vitamin C), Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Sodium Benzoate.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 59 ml Art nr: 607
Applicera en generös mängd över hela ansiktet på kvällen. Låt verka över natten. Skölj noga på morgonen för en balanserad hy. Använd 2-3 gånger i veckan istället för SonyaTM soothing gel moisturizer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *