Mild unisexdoft, utan aluminiumklorid

Jag ska presentera vår deodorant Aloe Ever-Shield, som är unisex  och innehåller inte aluminiumklorid????

 

Natti natti????

Aloe Ever-ShieldTM Håller dig fräsch hela dagen
Skonsam och effektiv deostick med hudvårdande Aloe vera. Mild unisexdoft och behaglig konsistens som varken kladdar eller lämnar fläckar på kläderna.
För vem?
Det här är en produkt för alla som vill vara säkra på att hålla sig fräscha hela dagen. Den milda doften gör att den passar lika bra för både honom och henne.
Du får:
en effektiv deodorant du kan lita på hudvårdande Aloe vera
behaglig konsistens som inte kladdar en produkt utan aluminiumklorid
En deo att lita på
Vem du än är, vad du än gör – när temperaturen och tempot stiger under dagen känns det tryggt att kunna känna sig lika fräsch som när man gick hemifrån på morgonen. Aloe Ever-ShieldTM Deodorant ger alla ett lika effektivt skydd mot dålig lukt.
Med hudvårdande Aloe vera
En av de viktigaste ingredienserna i Aloe Ever-ShieldTM är vår Aloe vera som bidrar med såväl hudvårdande som mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskaper. Den gör också att du kan applicera Aloe Ever-ShieldTM direkt efter tvätt, rakning och vaxning utan att det svider på huden.
Enkel att använda
Tack vare sin form – praktiskt stick – och konsistens är Aloe Ever-ShieldTM lätt att applicera. Den har en mild doft och ger inga fläckar på kläderna. Aloe Ever-ShieldTM innehåller inte aluminiumklorid.
Aloe Ever-ShieldTM tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.
Ingredienser
Propylene Glycol, Aqua, Sodium Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Triclosan, Citric Acid, Ascorbic Acid (vitamin C), Parfum, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, 2-(4-tert-butylbenzyl) propionaldehyde, Geraniol, Citronellol, Benzyl Cinnamate, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Limonene, Amyl Cinnamal, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 92 g
Art nr: 67
Applicera dagligen för en ren och fräsch känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *