Blir din hud lätt torr och fnasig? Läs mer här:

Nu när hösten Är här och vintern börjar närma sig, blir huden lätt torr och fnasig. Jag har presenterat Sonya serien som jag precis har  presenterat. Ikväll ska jag presentera vår fantastiska Aloe Proplis creme. Den är så användbar till så mycket. Jag använder den med balsam och Alpha E-faktor som hårinpackning ????.

God natt

Aloe Propolis Creme Räddaren i nöden för torr hud
Upptäck en av våra mest älskade produkter! Aloe Propolis Creme är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande underverk med hudvårdande godsaker som Aloe vera och propolis, krämig konsistens och härlig honungsdoft.
För vem?
Det här är en produkt med många användningsområden vilket gör att den passar de flesta. Extra lämplig för dig som har, eller då och då får, torr hud. Aloe Propolis Creme passar också utmärkt för känslig hud.
Du får:
en av våra mest populära krämer, för torr hud över hela kroppen en mjukgörande och fuktighetsbevarande formula
hudvårdande Aloe vera, propolis, kamomill och allantoin, skönt krämig konsistens med lätt doft av honung
Varför får man torr hud?
Torr hud är vanligt och kan uppstå var som helst på kroppen. Exakt varför huden blir torr kan variera från person till person. Bidragande faktorer är dels yttre påverkan, till exempel solljus, värme, kyla och torr luft, eller en mindre bra hudvårdsrutin med starka, uttorkande tvålar. Men huden påverkas också av inre faktorer som ärftlighet, hormonpåverkan (till exempel vid graviditet eller i klimakteriet) och ålder.
Ingredienser som gör jobbet
Aloe Propolis Creme är utmärkt för torr hud över hela kroppen. Den krämiga formulan är baserad på vår egen högklassiga Aloe vera. Bland ingredienserna hittar du också propolis, och kamomill som är kända för sina hudvårdande egenskaper, liksom allantoin som även lugnar och skyddar. Och sist men inte minst vitamin E, som också tar hand om din hud.
Vad är propolis?
Propolis kallas också för bikitt. Det är en riktig bi-produkt, en ingrediens som tillverkas av bin för att användas som skyddande tätningsmedel i boet. Råvaran till biets produktion av propolis är kåda från barrträd och harts från vissa lövträd. För oss människor är propolis en populär ingrediens i både hudvårdsprodukter och kosttillskott.

För hela kroppen
Aloe Propolis Creme är både mjukgörande och fuktighetsbevarande och absorberas snabbt av huden. Den kan användas över hela kroppen, både som hand- och fotkräm och som dag- och nattkräm. Passar även känslig hud. När du väl har börjat använda Aloe Propolis Creme förstår du varför den är en av våra mest populära produkter.
Aloe Propolis Creme tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.
Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Lanolin, Ethylhexyl Palmitate, Propolis Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract(kamomill), Ceratonia Siliqua Fruit Extract, Tocopherol (vitamin E), Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid (vitamin C), Ethylhexyl Stearate, Aqua, Allantoin, Diethylhexyl Adipate, Triethanolamine, Dimethicone, Disodium EDTA, Lanolin Alcohol, Citric Acid, Maltodextrin, Sorbitol, Parfum, Coumarin, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 113 gr
Art nr: 51
Applicera frikostigt och ofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *