Vardagshjälten i badrumsskåpet

Hejsan! ????????

Wow vilken himmel, det ser ut som att det brinner, så häftigt att fånga dessa färger ????.
Idag har jag gått sammanlagt 10 000 meter, från 06-21 ????, det känns så bra och skönt????????. Jag arbetade idag på det här andra äldreboendet, träffade nya, trevlig kollegor, fick tips om andra rutiner, upplägg, alltid roligt att få ny input????. Den ssk jag arbetade med lärde, berättade mycket matnyttigt och tänkvärt  ????.
När jag kom hem stod maten färdig på bordet. Min sambo hade tillagat en laxplanka????             
Det var såååå gott ????

kvällens produkt är Aloe Vera gelly, ett måste i varje hem! Hjälper om man bränt sig, på hett vatten, plattan, av solen, insektsbett, torr hud, klåda,  fuktboost    i ansiktet….Den är bara så BÄST!

God natt????

Aloe Vera Gelly Vardagshjälten i badrumsskåpet: Aloe vera på tub
Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande. Används på hud som behöver den
För vem?
Det här är en produkt som alla behöver, förr eller senare. Eftersom Aloe Vera Gelly har så många användningsområden passar den utmärkt i varje badrumsskåp.

Aloe Vera Gelly Vardagshjälten i badrumsskåpet: Aloe vera på tub
Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande. Används på hud som behöver den.
Du får:
plantan själv i en tub – stabiliserad Aloe vera i form av en krämig gelé en lugnande och vårdande allroundprodukt
en fettfri, fuktighetsbevarande formula
en lätt gelé som absorberas snabbt utan att kladda
Lång tradition
Användandet av Aloe vera går som en röd tråd genom historien. Från tidernas begynnelse och fram till idag har människor i vitt skilda kulturer använt Aloe vera till husbehov. Ofta strök man ett färskt blad direkt på huden vid bulor och blåmärken, om huden var torr och för att göra huden mjuk och smidig.
I modern förpackning
Aloe Vera Gelly är självaste Aloe vera-plantan på tub. Här får du vår finaste Aloe vera i geléform, redo att användas över hela kroppen. Den absorberas snabbt av huden, lugnar och vårdar och är fuktighetsbevarande. Några användningsområden är efter rakning eller epilering, som makeupunderlag, på torr, flagande hud och efter solbad eller klåda av insektsbett. Den innehåller inget fett och kan därför till och med användas som ögonkräm. Aloe Vera Gelly är den perfekta allroundprodukten, både hemma i badrumsskåpet och att ta med när du reser på semester.
Med extra boost av hudvårdande godsaker
För att ytterligare förstärka Aloe verans egenskaper innehåller Aloe Vera Gelly även fuktighetsbevarande glycerin, skyddande och lugnande allantoin och antioxidanterna vitamin C och E. Aloe Vera Gelly innehåller ingen parfym.

Aloe Vera Gelly tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.
Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Disodium EDTA, Citric Acid, Ascorbic Acid (vitamin C), Allantoin, Glycine Soja Oil, Tocopherol (vitamin E), Methylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 118 ml
Art nr: 61
Applicera frikostigt och ofta på ren hud.

En kommentar till “Vardagshjälten i badrumsskåpet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *