Alla vill vi ha ett fräscht hår och må bra

Sponsrat samarbete med Mjällbusters

Alla vill vi ha ett fräscht hår och må bra

Alla mår vi bra när vi har ett fräscht hår. Du tvättar håret och stylar till det som du vill ha det för dagen. Ibland kan man ha en bad hair day och man försöker få till det ändå så gott man kan.

Huden i hårbotten förnyas hela tiden. Dom yttersta hudflagorna lossnar men är så små att dom inte syns. Men när hudflagorna ökar att lossna så blir dom synliga och kallas då för mjäll.

Mjäll kan klia i hårbotten och när du då kliar så ramlar hudflagorna ner på din tröja. Man kanske känner sig ofräsch och vill göra någonting åt saken. Av nån anledning är det något som man inte pratar om, men alla kan drabbas vare sig man har en torr eller fet hårbotten.

Så vad gör du ?

På apoteket och i andra affärer finns det mjällschampon att köpa. Men funkar dom så bra som reklam och andra säger ? Mjällbusters säljer ett mjällschampo på sin sida som är tillverkat i Sverige och är gjort för vårt skandinaviska klimat. Det både återfuktar din hårbotten samtidigt som det behandlar.

Du kommer inte att hitta Mjällbusters mjällschampo i butik eller på apoteket. Det finns att beställa på Mjällbusters hemsida för att kunna hålla ner priset och det är fri frakt i Sverige. Har du frågor om behandling eller produkten kan du kontakta Mjällbusters på deras chatt.

Om du har fått problem med mjäll ska du inte använda mössa ute nu under hösten eller gå ut med blött hår i vinter. Använder du tex gelé eller vax i håret för att styla ditt hår kanske du ska du sluta med det under en period.  Det är alkohol i många utav medlen och det gör din hårbotten ännu torrare. Vill du ändå använda medel i ditt hår för att kunna styla till det som du vill så försök att använda ett medel som är lätt att tvätta ur.

Mjällbusters mjällschampo använder du 5 dagar i rad för att sen använda det 1 – 2 dagar i veckan beroende på hur mycket problem du har. 

Mjällbusters mjällschampo
Mjällbusters mjällschampo kan användas både av män och kvinnor och är producerat speciellt för vårt skandinaviska klimat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *