Skönhet från naturen


Hejsan!

Detta serum har vunnit silver, helt galet så bra produkter Forever Living tillverkar???? :

Vi är #ForeverProud och glada över att kunna meddela att Hydrating Serum har vunnit SILVER i kategorin Premium antiåldrande produkt i Beauty Awards 2020!

Här kan du kolla in hela listan över vinnare: https://bit.ly/2I4VGQ7
Jag använder Forevers ansiktsprodukter morgon och kväll och de är så behagliga, jag får sån fin lyster ”glow” i huden ????, de är så otroligt hudvårdande???? .

Efter jobbet ikväll har jag plockat om i källaren, jag har haft en del kartonger i barnvagnsförrådet, som skulle bort, har flyttat dem till ett annat utrymme. Har även sålt ett par saker???? .
Veckohandlade även till min granne, skönt att ha det gjort på torsdagen, för då blir fredag kvällen fri????.
Tänkte nu presentera vår så sköna fasta tvål, Aloe den använder jag alltid när jag duschar, den är inte uttorkande inte ut min hud. Aloe Avocado Face & body soap????

God natt ????

Aloe Avocado Face & Body
Soap
Ren och len – hela dagen
Fräsch, återfuktande tvål med Aloe vera och avokadoolja som passar alla hudtyper. Rengör både skonsamt och effektivt och har en oemotståndligt uppfriskande citrusdoft.
För vem?
Aloe Avocado Face & Body Soap är en fräsch, väldoftande tvål som passar fint i varje badrum. Den passar alla hudtyper och den friska doften uppskattas av såväl kvinnor som män.
Du får:
skonsam och effektiv rengöring hudvårdande Aloe vera och avokadoolja fuktighetsbevarande och skyddande glycerin härligt fräsch citrusdoft
en tvål för alla hudtyper
Skönhet från naturen
Naturlig skönhet börjar med ren, fräsch hud. Och ren, fräsch hud börjar i naturen. I 40 år har Forever Living Products arbetat med att hitta och bearbeta naturliga källor till hudvård. Förutom basen för vår verksamhet, Aloe vera, så kompletteras den här med olja från avokado.
Hudvårdande Aloe vera och avokado
Precis som Aloe vera, har avokado mängder av hudvänliga egenskaper. Den verkar hudvårdande, mjukgörande och återfuktande, samtidigt som den lugnar din hud. I Aloe Avocado Face & Body Soap har den även fått sällskap av fuktighetsbevarande glycerin som hjälper till att skydda din hud. Tillsammans bildar ingredienserna en produkt som passar de allra flesta. Fet hud rengör den varligt utan att irritera. Har du torr och känslig hud verkar den för att hjälpa huden att bevara den viktiga fuktighetsbalansen.
Varsam rengöring från topp till tå
Aloe Avocado Face & Body Soap fungerar bra för hela kroppen. Den rengör varsamt, friskar upp och lämnar en oemotståndlig fräsch känsla efter sig. Huden känns ren, len och uppfriskad.

Aloe Avocado Face & Body Soap tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.
Ingredienser
Sodium Palmitate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Persea Gratissima Oil (avokado), Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Benzyl Benzoate, Limonene, Geraniol, Citral, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77891, CI 77499, CI 47005, CI 14700, CI 42053.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 142 g
Art nr: 284
Tvålen kan användas över hela kroppen. Skölj noggrant och torka huden torr.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *