För rena, mjuka och återfuktade händer

Hejsan!

I dessa tider dricker jag lite extra aloevera varje dag, jag brukar mest dricka den i mitten, för den är ren aloevera, min sambo dricker den till höger, min äldsta son han tar av vad rdesom finns i kylen. Min mellanson och den yngste, provar sig fram. Den är en så otrolig vitaminbomb I morgon kommer min ssk kollega till jobbet, det ser jag verkligen fram emot ????. Och hon är nygift i helgen❤️????????????.

Vår pumptvål Aloe Handsoap, är ju oxå otroligt bra alltid, men oxå i dessa tider, då den är skonsam mot huden+ att den har en bakteriedödande effekt.

 

God Natt????

Aloe Hand Soap För rena, mjuka och återfuktade händer

Flytande tvål i praktisk pumpflaska med rengörande ämnen utvunna från naturliga källor, extrakt av gurka, olivolja och citronolja med mera… Baserad på Aloe vera, så klart. Med Aloe Hand Soap blir varje användningstillfälle till en tvålupplevelse utöver det vanliga.


Du får:

Aloe Hand Soap För rena, mjuka och återfuktade händer
Flytande tvål i praktisk pumpflaska med rengörande ämnen utvunna från naturliga källor, extrakt av gurka, olivolja och citronolja med mera… Baserad på Aloe vera, så klart. Med Aloe Hand Soap blir varje användningstillfälle till en tvålupplevelse utöver det vanliga.
För vem?
Det här är en produkt för alla, även de som har känslig hud. Aloe Hand Soap är mild nog att användas varje dag och har en lätt, fräsch doft som uppskattas av de allra flesta.
rena, mjuka och återfuktade händer
Aloe vera, gurka, olivolja och citronolja en dryg produkt med en mild, fräsch doft en praktisk och hygienisk pumpflaska
Milda och vårdande ingredienser
Vi använder handtvål flera gånger om dagen. Därför är det viktigt att tvålen inte torkar ut huden utan rengör skonsamt, vårdar och hjälper huden att bevara fukten. Vår egen Aloe vera är med sina hudvårdande egenskaper en perfekt bas för Aloe Hand Soap.
För rena och lena händer
Lägg sedan till rengörande ämnen utvunna från naturliga källor (till exempel kokosnöt) mjukgörande olivolja, hudvårdande gurka och citronolja och skyddande glycerin – så blir resultatet en tvålupplevelse utöver det vanliga. Doftar lätt och härligt fräscht.
Sätter guldkant på din vardag
Aloe Hand Soap är väldigt dryg och mild nog att användas varje dag, även för dem med känslig hud. Den ger ett härligt lödder och huden får en ren, mjuk och silkeslen känsla. Aloe Hand Soap är förpackad i en praktisk och hygienisk pumpflaska.
Aloe Hand Soap tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Methyl 2- Sulfolaurate, Disodium 2-Sulfolaurate, Decyl Glucoside, Glycol Stearate, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Cucumis Sativus Fruit Extract (gurka), Citrus Limon Peel Oil (citronolja), Olive Oil PEG-7 Esters (olivolja), Ascorbic Acid (vitamin C), Citric Acid, Parfum, Limonene, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 473 ml Art nr: 523
Ta en liten mängd Aloe Hand Soap i våta händer. Arbeta varsamt upp ett rikligt lödder för grundlig rengöring. Skölj med vatten och torka.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *