Klåda i örat? insektsbett? Känner du dig varm?

Jag ska bara presentera vår super Aloe First spray. Ett måste i badrummet, sovrummet och handväskan ????. Den är så bra mot klåda på hela kroppen, myggbett, solsveda, till håret. En av alla mina favoriter????. Jag häller från den stora till en liten sprayflaska som är mycket behändig  ????.

För vem?
Aloe FirstTM
Uppfriskande spray med många användningsområden
Aloe FirstTM innehåller Aloe vera, propolis och utvalda örter som svalkar, vårdar och lugnar din hud. Perfekt efter en dag i solen, efter ett insektsstick eller i den torra luften på flygresan. Passar också fint för hår och hårbotten.
Det här är verkligen en produkt för varje badrumsskåp! Den följer gärna med på resan och trivs lika bra på stranden som på jobbet. Häll gärna över Aloe FirstTM i våra små sprayflaskor så blir det enkelt att alltid ha den till hands.
Du får:
en skönt svalkande, lättanvänd spray mängder av hudvårdande ingredienser ingredienser som lugnar, stärker och skyddar en mycket mångsidig produkt
Ett utsökt innehåll
Förutom vår egen Aloe vera och propolis som båda är välkända hudvårdare innehåller Aloe FirstTM flera noggrant utvalda växtextrakt. Här finns till exempel hudvårdande ringblomma och kamomill, mjukgörande gurkört och stärkande ingefära. Rölleka bidrar med sina lugnande och uppfriskande egenskaper och tillsammans med salvia hjälper den också till att motverka uppkomsten av mjäll.

Allantoin är ytterligare ett lugnande och hudvårdande ämne som i sällskap med passionsblomma och timjan också skyddar din hud.
För både knopp och kropp
Använd Aloe FirstTM på hud som behöver svalkas, lugnas eller bara för att den ger en ytterst behaglig känsla. Passar lika bra för både ansikte och kropp. Tack vare sin smidiga sprayform är Aloe FirstTM enkel att använda även om huden känns öm efter lite för mycket sol eller ett insektsstick. Sprayen kommer också enkelt åt i hårbotten, vilket kan vara både kladdigt och besvärligt med produkter i krämform.
Aloe FirstTM tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Tocopherol (vitamin E), Glycine Soja Oil (sojaolja), Allantoin, Glycerin, Borago O­fficinalis Extract (gurkört), Chamomilla Recutita Flower Extract (kamomill), Taraxacum O­fficinale Extract (maskros), Eucalyptus Globulus Leaf Extract (eucalyptus), Zingiber Officinale Root Extract (ingefära), Calendula O­fficinalis Flower Extract (ringblomma), Passiflora Incarnata Flower Extract ( passionsblomma), Salvia Officinalis Leaf Extract (salvia), Santalum Album Wood Extract (sandelträ),
Thymus Vulgaris Leaf Extract (timjan), Achillea Millefolium Extract (rölleka), Ceratonia Siliqua Fruit Extract ( johannesbröd), Propolis Cera (propolis), Polysorbate 20, Ascorbic Acid (vitamin C), Sodium Citrate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Diazolodinyl Urea, Methylparaben.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 473 ml Art nr: 40
Applicera frikostigt på hud och/eller i hårbotten. Används när huden behöver svalkas eller lugnas – eller bara för att Aloe FirstTM ger en ytterst behaglig känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *