Skön massage för nacken

Hej!

Jag somnade ifrån mobilen igår kväll.  Jag går upp vid 05 varje morgon och somnar oftast mellan 22:30-23:45, det blir lite dåligt med sömn ????.
Igår vid 15-tiden höll jag på att delegera en personal, då kommer min mellan son som arbetar på samma arbetsplats som mig och säger till mig att min sambo står utanför med bilen och väntar på mig. Då kom jag på att jag sagt att sonen kunde övningsköra till jobbet, han började kl 15, så kunde jag åka med hem. Jag Gadd nämligen bokat en tid till optikern för synkontroll och köpa nya glasögon. ????. Vilken tur att han kom, annars hade jag missat den tiden, den var som helt bortblåst ????. Jag hade så mycket att göra, så jag hade planerat att jobba över. Hundarna var med så han tog en promenad med dem, Medan  jag gjorde klart  det jag måste, innan jag åkte hem. Jag gick vid 15:55, hann precis till glasögon ???? provningen. Tittade ut och köpte 2 par glasögon ????. Men det tar 2 veckor innan de kommer, pust hade velat ha dem NU!????????. När jag kom hem var middagen klar????

 

Idag har jag tagit en lång promenad med hundarna ???????? på 4,5 km, så skönt, samtidigt passade jag på att ringa lite????.
Ikväll hade min yngste önskemål att gå ut och äta på Java, då gjorde vi det. Alla utom mellansonen som arbetade ????. Yngste sonen hade sin flickvän med sig. Så gott med mongolisk buffé. Det var nästan inga där, det kändes lite öde. Undrar hur det går för dem i dessa tider????. Men maten var god ????.

Nu ska jag sova, arbetar i jouren i morgon. Borde redan sovit.
Nu ska jag presentera, en helt grym Lotion som heter Heatlotion, Den är fantastiskt skön att massera in i nacken, på ömmade muskler.  Även mycket bra mot mygg ???? ????. De gillar inte lukten ????.

Du får:
Aloe Heat Lotion
Skön massage för trötta kroppar
Härligt avslappnande massagelotion med Aloe vera, metylsalicylat, mentol och eukalyptusolja som dessutom gör huden mjuk och len. Doftar friskt av mint.
För vem?
Aloe Heat Lotion passar alla som uppskattar en härligt avslappnande och värmande massage. Lika omtyckt av personer som tränar mycket och ofta som av den som har ett stillasittande kontorsjobb och kan behöva mjuka upp sin nacke och/eller rygg med en skön massage.
en avslappnande massagelotion
en skön konsistens som inte kladdar
en krämig formula som ger ett bra grepp
ett innehåll av lugnande, hudvårdande och mjukgörande ingredienser
Många användningstillfällen
Efter en lång dag på kontoret, i trädgårdslandet eller efter träningen vet vi alla hur det känns i kroppen. När det är dags för en avslappnande, värmande massage – prova Aloe Heat Lotion.
Aloe Heat Lotion är en massagelotion med krämig konsistens som ger ett bra grepp och sjunker fint in i huden utan att kladda.
Genomtänkt innehåll
Aloe Heat Lotion är också fylld till bredden av hudvårdande och mjukgörande ingredienser, till exempel Aloe vera, arginin, allantoin och oljor från eukalyptus, sesam och aprikoskärnor. Mentol och metylsalicylat bidrar med sina lugnande egenskaper och tillsammans med eukalyptusoljan ger de Aloe Heat Lotion sin friska doft.
Vad är metylsalicylat?
I naturen förekommer metylsalicylat i många vintergröna växter. Den har en karakteristisk myntaliknande doft och används tack vare sina lugnande egenskaper ofta i liniment.
Vad är allantoin?
I naturen finns allantoin till exempel i växten Vallört. Allantoin har hudvårdande, skyddande och lugnande egenskaper, vilket gör det till en populär ingrediens i olika hudvårdsprodukter.
Aloe Heat Lotion tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.
Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Methyl Salicylate (metylsalicylat), Propanediol, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Oleate Citrate, Arginine, Menthol, Sesamum Indicum Seed Oil (sesam),

Prunus Armeniaca Kernel Oil (aprikos), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (eukalyptus), Cetyl Ethylhexanoate, Carbomer, Allantoin, Caprylyl Glycol (kaprylylglykol), Ethylhexylglycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbic Acid (vitamin C), Hexylene Glycol, Citric Acid, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 118 ml
Art nr: 64
Applicera frikostigt och massera in i huden.
Undvik kontakt med ögonen eller känsliga områden. Vid kontakt skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Om irritation kvarstår, kontakta läkare. Endast för utvärtes bruk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *