Lyxiga droppar som ger din hud ny spänst

Hejsan!

Idag vart det lite övertid, men fick ändå mycket gjort, det känns skönt! Per hade gjort en mycket god köttgryta, med bland annat kantareller, morötter och aubergine i, den var riktigt god, köttet var så mört. Egentligen föredrar jag fisk, skaldjur och vegetariskt, men ibland är det gott men en väl tillagad köttgryta t ex. Jag har fått lite tips av min blogg kontakt, och då gjort lite förändringar på bloggen, på mina tidigare inlägg, förbättringsarbete. Det är så roligt att lära sig nya saker, som förbättrar och förenklar 🙂 tillvaron.

Våra små sötisar, är så tacksam att jag har dem i mitt liv, men ibland är det lite frustrerande, när man ber barnen om hjälp.

Idag ska ni få veta lite mer om Alpha E-Factor

 

Forever Alpha-E FactorTM
Forever Alpha-E FactorTM innehåller en rad ingredienser som vårdar och lugnar huden i ansiktet samt gör den smidig och len. Passar även känslig hud.
För vem?
Det här är en ansiktsprodukt för alla som vill ta hand om sin hud lite extra. Perfekt för mogen hud, men passar alla åldrar och alla hudtyper.
En vårdande kur med utvalda ingredienser, även för känslig hud gurkörtsolja, Aloe vera och kamomillextrakt
vitaminerna A och E
en högklassig hudvårdsprodukt som gör huden mjuk och smidig
Slät hud på nytt
Vi kan inte stoppa tiden, men med en bra hudvårdsrutin som innehåller effektiva ingredienser kan vi hjälpa vår hud att hålla sig mjuk och smidig längre. Forever Alpha-E FactorTM innehåller en rad hudvårdande ingredienser som vårdar och lugnar huden samt gör den smidig och len. Dessa härliga droppar hjälper huden att behålla sin fuktighet, och genom att huden blir slät får den också ett ungdomligare utseende.
Med mängder av aktiva ingredienser
I ingredienslistan hittar vi massor av hudvårdande godsaker, bland annat vitaminerna A och E, gurkörtsolja och kamomillextrakt – och vår egen Aloe vera såklart. Vitamin E är också en välkänd antioxidant. Gurkörtsolja, lecitin och sojabönsolja gör huden mjuk och len, samtidigt som kamomillextrakt (bisabolol) lugnar din hud. Massera in ett par droppar över ansikte och hals – och känn skillnaden.
Forever Alpha-E FactorTM tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.


Ingredienser:
Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe vera), Retinyl Palmitate (vitamin A), Borago Officinalis Seed Oil (gurkört), Lecithin, Bisabolol ( kamomillextrakt), Glycine Soja Oil (sojabönsolja), Parfum, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool, Geraniol, Citronellol, Methylparaben, Propylparaben
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.

Innehåll: 30 ml Art nr: 187
Forever Alpha-E FactorTM används efter rengöring och innan din ansiktskräm. Ett par droppar appliceras i ansiktet och på halsen och masseras varsamt in med hjälp av fingertopparna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *