Utan silkoner och sulfater


Hejsan ????!

Nj var det ett par dagar sedan jag skrev, ibland blt det bara överfullt med allt… Jag hade iallafall 3 bra arbetsdagar med såååå fina kollegor. Roligt att komma tillbaka, jag hoppas  jag får komma dit snart igen ????????.
I fredags kväll vad det Idol ????. Så otroligt duktiga de är som är kvar, vilka röster de har, magiskt. Det är inte vanligt att det är så många bra på slutet. Spännande fortsättning följer????. Samtidigt som jag sprang upp och ner i tvättstugan hela kvällen ????. Fick sova ut igår till 10, var fortfarande såååå trött när jag vaknade, hade ju inte somnat förrän 02. Det sliter oxå lite att jobba 6 dagars vecka, speciellt när man inte kommer i säng på kvällen på vardagarna. Det är svårt när min 14- åring inte vill gå och sova när jag vill kl 21. Hans kompisar, kusiner får spela och vara vakna längre, men om jag går och lägger mig innan honom, så kommer inte han i säng före midnatt ????. Det är så drygt! Blir ju galen ibland. Min sambo går upp tidigast, så han går och lägger sig senast 21.
Jag gick en lång skön promenad med ???????? i blåst och regn ☔️. Vad är det man säger, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. ???? min äldsta son Zacharias hade fått en ny vinterjacka att ha på sitt jobb, Fristads. Den var mycket skön och vätskeavvisande ????.
klockan 16 kom min svärfar och hämtade oss. Vi var bjudna på middag hos dem, för att fira hans födelsedag ????. Han fyller idag, men vi i vår familj firade honom igår. Det var Per, jag, Adrian och hans flickvän. Vi hade en supermysig kväll, med mycket god mat ????.

Innan vi tog bussen hem gick vi förbi en av Pers gamla skolkamrater och hälsade på. Det var trevligt. Det var länge sedan vi träffade dem.
Vi höll nästan på att missa bussen, det var tur att jag gick lite snabbare än de övriga, för bussen var nån minut tidig, Jag såg bussen komma på håll när jag gick och fick springa som bara den, bad busschauffören vänta in de andra.
Idag har jag varit väldigt trött och inte gjort många knop. Tvättat en maskin vittvätt som låg i klorin sen igår kväll och rastat ???????? sen em. Annars legat i soffan och kollat på nån serie som Adrian följer. Jag hade så ont i armar och axlar när jag vaknade, kom på att jag masserat mina svärföräldrars axlar i går kväll i minst 30 minuter, det måste vara därför ????. Jobbigt att vara massör ????. Jag masserade med Heatlotion ????
Nu ska jag presentera vårt superschampo. Jag och min moster har fått bort klåda i hårbottensen vi började använda det schampot. ????Aloe-Jojoba Shampoo

Natti natti ????

Aloe-Jojoba Shampoo För fräscht, glansigt och väldoftande hår
Lyxigt, pH-balanserat schampo med Aloe vera och jojoba. Designat för att passa alla hårtyper och helt fritt från sulfater och silikoner.
För vem?
Aloe-Jojoba Shampoo passar alla som tvättar håret – oavsett hårtyp. Speciellt lämpligt för de som vill undvika produkter med silkoner eller sulfater. Den lätta, fräscha doften av lavendel och mint gör den uppskattad av såväl kvinnor som män.
Du får:
ett kanonbra pH-balanserat schampo vårdande Aloe vera och jojoba
ett fräscht hår som blir enklare att styla en produkt fri från sulfater och silikoner
Ett vackert hår börjar i botten
Många hårproblem har sin grund i en torr, fjällande eller kliande hårbotten. Hårbotten är hud och huden måste få fukt för att må bra. Därför är det viktigt att använda bra hårvårdsprodukter. Aloe-Jojoba Shampoo innehåller milda men effektiva ingredienser som tar hand om både hår och hårbotten.
Rengör och vårdar
Aloe vera och jojoba är en beprövad kombination som vårdar både hud och hår och dessutom är både fuktighetsbevarande och mjukgörande. Här får de sällskap av milt rengörande och vårdande ämnen utvunna ur kokosolja, liksom lavendelolja som både verkar stärkande och uppfriskande. Vitamin C är en pålitlig hudvårdare som även hjälper till att upprätthålla pH-balansen och nyponfröolja bidrar också med sina vårdande och fuktighetsbevarande egenskaper.

Utan silkoner och sulfater
För att motsvara dagens krav från medvetna konsumenter innehåller Aloe-Jojoba Shampoo varken silikoner eller sulfater. Resultatet blir ett schampo som hjälper till att stärka ditt hår och behålla dess fuktbalans, samtidigt som det ger volym och tar hand om din hårbotten. Rent och fräscht blir det naturligtvis också. Doftar härligt av lavendel och mint, vilket passar både damer och herrar.
Aloe-Jojoba Shampoo tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®. Ingredienser

Innehåll:
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Methyl 2- Sulfolaurate, Decyl Glucoside, Disodium 2-Sulfolaurate, Sodium Chloride, Rosa Canina Seed Oil (nypon), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojoba),1,2-Hexanediol, Glycerin, Citric Acid, Ascorbic Acid (vitamin C), Lavandula Angustifolia Flower Oil (lavendel), Parfum, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 296 ml Art nr: 521
Applicera i vått hår och massera in för att stimulera hårbotten och få upp ett rejält lödder. Skölj noga – och avsluta med Aloe-Jojoba Conditioning Rinse för bästa resultat.

Ett svar på ”Utan silkoner och sulfater”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *