Tar du hand om din hud i ansiktet?

  1. God kväll!????

Igår kom min fina son Elias hem från sin flickvän, så skönt att ha honom hemma igen❤️. Han jobbade dag idag, men fick göra dubbelpass, pga sjukdom????????. Jag känner mig så stolt och tacksam????????, över att båda mina äldsta har arbete just nu och att de kämpar så hårt för att göra ett bra jobb????????????????????????. ❤️❤️❤️I morse snozzade jag kl 04:50 som jag alltid gör och nästa gång jag tittade på klockan var den 05:45????. Det vart bråttom, bråttom. Jag vart klar i tid, men hann inte med hundpromenaden ????????????. Som tur är min sambo permuterad 40%,  så han kommer hem strax efter 09 varje morgon och då fick han gå ut med vovisarna istället ????.
Det blev ett långt arbetspass idag, kom hem vid 18:30 ????.
Jag tänkte presentera en ansikts serie som jag använder dagligen ????. Jag tar en produkt i taget. Idag blir det ansiktsrengöringen infinite by ForeverTM hydrating cleanser


infinite by ForeverTM hydrating cleanser Rengör effektivt utan att torka ut huden
Hydrating cleanser är en lätt och mild, fuktighetsbevarande rengöringslotion som avlägsnar smuts, fett och makeup. Innehåller ingredienser som är valda med omsorg om den känsliga huden i ansiktet.
För vem?
Rengöring lägger grunden för en fungerande hudvårdsrutin. Alla behöver en bra rengöringsprodukt – och hydrating cleanser med sin milda och effektiva formula är ett utmärkt val för alla hudtyper.
Du får:
en mild men ändå effektiv rengöringsprodukt hudvårdande och fuktighetsbevarande ingredienser en lätt formula för alla hudtyper
en produkt som är fri från parfym och sulfater
Första steget i din hudvårdsrutin
Rengöring morgon och kväll är a och o för fräsch hud. Extra viktigt är det på kvällen, eftersom du då tvättar bort allt det som påverkat huden under dagen; smink, föroreningar och de slaggprodukter som huden utsöndrar när vi svettas. En rengjord hud är också en förutsättning för att få bästa effekt av dina dag- och nattkrämer.
Rengör utan att irritera
Vår egen Aloe vera, med sina hudvårdande, fuktighetsbevarande och mjukgörande egenskaper har huvudrollen i hydrating gcleanser. Mjukgörande är också solrosolja, som är rik på linolsyra och vitamin E. Oljan löser effektivt upp smuts och avlägsnar den varsamt från huden. Kokosnöts-, äppelaminosyra- och glycinbaserade ingredienser vårdar också din hud – men framförallt är de ytaktiva, skummande ämnen som löser upp smuts och fett utan att irritera eller torka ut huden.
Tar hand om din hud
Capryloylglycerin skyddar och vårdar huden och bidrar till en silkeslen känsla. Glycerin i sin tur skyddar huden och har en väldigt fin förmåga att sprida sig och bilda en barriär på huden som håller kvar fukt. Slutligen är hydrating cleanser också berikad med den hudvårdande aminosyran L-arginin liksom vitamin C och E.
Rent och lent resultat
Tillsammans ger de här ingredienserna ett utmärkt resultat. De är både hudvårdande och fuktighetsbevarande och huden känns mjuk, ren och silkeslen. Hydrating cleanser innehåller varken parfym eller sulfater.
infinite by ForeverTM hydrating cleanser tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Fler produkter i serien
I infinite by ForeverTM hittar du även: firming serum, collagen complex och restoring crème. Passar även perfekt ihop med våra andra avancerade hudvårdsprodukter.
Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil (solrosolja), Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Sodium Cocoyl Glycinate (kokosnöt), Sodium Cocoyl Apple Amino Acids (äppelaminosyra), Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer (capryloylglycerin), Pyrus Malus Fruit Extract (äpple), Stearic Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, Arginine (L-arginin), Diheptyl Succinate, Coco-glucoside, Sorbitan Laurate, Polyhydroxystearic Acid, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Xanthan Gum, Disodium Edta, Citric Acid, Tocopherol (vitamin E), Ascorbic Acid (vitamin C), Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 118 ml Art nr: 554
Applicera en generös mängd på blöta fingrar och arbeta försiktigt in med cirkelrörelser över hela ansiktet och halsen. Skölj noga. Följ upp med ett ansiktsvatten och en fuktgivande ansiktskräm/serum. Använd dagligen morgon och kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *