Fukt, fukt och mera fukt

  • Hejsan ????!
    I morse när jag gick ut med hundarna ???????? var det minusgrader, is på vattenpölarna och när jag gick hem från jobbet så var det +7 och hade regnat ☔️ . När jag jobbar märker jag inte ens vad det är för väder ute, om det inte vräker ner regn eller åskar ⛈ ????. Det vart bara en timmes övertid idag ????.
    När jag kom hem hade Per gjort denna så goda räksallad ????, strödde över lite rostade solroskärnor ????.
    Ikväll hade vi en inspirationsdag med Forever Living, mycket bra talar, tips och råd????. Martina S Banach hudvårdsspecialist var huvudtalare och hon hade så mycket att lära om vår totalt såååå bästa hudvård! Alla borde verkligen köpa dessa produkter, den är verkligen så bäst för vår hud! Känner mig helt lyrisk ????????❤️.

Ikväll ska jag presentera Infinite by Forever Firning serum.

infinite by ForeverTM firming serum Serumet med stort S ger din hud en extra boost
Uppstramande serum som tack vare sin höga koncentration av aktiva ämnen ger huden extra mycket fukt, något som bland annat gör att upplevelsen av fina linjer minskar. Ett effektivt anti aging-komplement till din ansiktskräm.
För vem?
Att huden åldras och påverkas av miljön omkring dig är oundvikligt, men bra hudvård kan göra stor skillnad. Det här är en produkt för alla som vill ge sin hud det lilla extra. Firming serum hjälper till att hålla din hud fräsch och smidig längre, oavsett hudtyp.
Du får:
ett effektivt anti-aging serum
massor av hudvårdande ingredienser
en lätt gel för alla hudtyper
en produkt som är fri från parfym och silikoner
Fina ingredienser i fint samarbete
Huvudingrediensen i firming serum är vår Aloe vera. Redan på egen hand är den hudvårdande, fuktighetsbevarande och mjukgörande och med hjälp av serumets aktiva ingredienser förstärks Aloe verans vårdande egenskaper ytterligare.
För fräsch hud
En sak som händer när vi blir äldre är att hudens produktion av kollagen minskar. Kollagen är ett protein uppbyggt av långa peptidkedjor som ger huden dess fasthet och volym. firming serum innehåller de tre långa peptidmolekylerna tripeptide-1, trifluoroacetyl tripeptide-2 och caprooyl tetrapeptide-3, alla dessa är moderna anti-aging ingredienser. Tillsammans verkar peptiderna i firming serum både hudvårdande och skyddande, de imiterar hudens naturliga process för känslan av en fast och elastisk hud. En annan vårdande ingrediens är jästextrakt, som även hjälper till att motverka upplevelsen av en ojämn hudton.
Hudvårdande vassleprotein hjälper till att öka hudens mjukhet och fasthet. Fuktighetsbevarande glycerin har också en förmåga att sprida sig och bilda en fuktbindande barriär på huden. Här hjälper även natriumhyaluronat till, detta salt från hyaluronsyra är nämligen mycket fuktighetsbevarande. Även mjölksyra och laktos hjälper huden att bevara maximalt med fukt. Och sist, men inte minst, bidrar den essentiella aminosyran L-arginin och vitamin C med sina hudvårdande egenskaper.

Motverka ålderstecken
Ingen av oss kan stoppa tiden, men vi kan göra en hel del för att behålla vår hud fräsch längre. Till exempel äta bra, dricka rikligt med vatten, röra på oss regelbundet, skydda huden mot för mycket sol – och använda bra hudvårdsprodukter. Firming serum, till exempel. Serumet innehåller varken parfym eller silikoner och passar alla hudtyper. Det absorberas snabbt av huden, utan minsta kladd: en självklar anti-aging komponent i din dagliga hudvårdsrutin.
infinite by ForeverTM firming serum tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.
Fler produkter i serien
I infinite by ForeverTM hittar du även: hydrating cleanser, collagen complex och restoring crème. Passar även perfekt ihop med våra andra avancerade hudvårdsprodukter.
Ingredienser
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Yeast Extract ( jästextrakt), Sodium Hyaluronate (natriumhyaluronat), Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Arginine (L-arginin ), Tripeptide-1, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Caprooyl Tetrapeptide-3, Whey Protein (vassleprotein), Lactic Acid (mjölksyra), Lactose (laktos), Hydrogenated Starch Hydrolysate, Caprylyl Glycol (kaprylylglykol), Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Dextran, Ascorbic Acid (vitamin C), Propanediol, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 30 ml
Art nr: 555
Applicera 1–2 doser serum på rengjord hud. Massera försiktigt in produkten på ansikte och hals tills den absorberats. För bästa resultat, applicera ytterligare en pumpning serum på halsen, svepande uppåt mot hakan. Serumet används med fördel efter rengöring, men innan en återfuktande ansiktskräm. Använd dagligen morgon och kväll.
Undvik kontakt med ögonen. Vid ögonirritation, skölj noga med vatten. Om irritationen kvarstår, avsluta användningen och kontakta en läkare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *