Första hjälpen för trötta muskler


Hej hej!☺️
Idag har jag varit kompledig, det var verkligen sååå skönt????. Jag har varit ute på 2 hundpromenader????????, mycket skönt! Jag har hjälpt min granne att fota massor med kopparsaker och andra fina prydnadsföremål som hon prissatt. Jag ska lägga ut det på försäljning till helgen????. Jag har sålt MSM och lip ????. Jag har hämtat upp 4 kartonger med julsaker och börjat julpynta. Ska försöka bli klar i morgon kväll. Jag har tvättat en maskin tvätt ????. ????, känner mig tillfreds☺️. Nyskapande jag sova ????????.
Här kommer tips med Aloe  heat lotion:

Första hjälpen för trötta muskler
Oavsett om du rivit av ett ordentligt träningspass eller suttit stilla framför en datorskärm hela dagen och blivit stel, så kan en avslappnande och värmande massage vara precis vad du och din kropp behöver. Aloe Heat Lotion har en krämig konsistens och absorberas snabbt av huden. Allantoin och oljor från eukalyptus, sesam och aprikoskärnor mjukar upp, mentol och metylsalicylat lugnar, och tillsammans med eukalyptusoljan ger de Aloe Heat Lotion den friska doften av mint. Innehåller givetvis även vår finaste Aloe vera.

Tänk på att hålla igång också. Genom att vara i rörelse så mjukar du upp kroppen och håller igång blodcirkulationen. Ta en promenad eller kör ett lätt träningspass. Det lönar sig i längden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *