En härlig slottsweekend

Sponsrat inlägg med Sundbyholms Slott

I år blir det en annorlunda jul och nyår. Det blir inga stora julfester eller nyårsfirande, men endock vill vi fira detta.

Ibland kan det ändå vara skönt att bara komma bort och njuta av tiden, och varför då inte ta en weekend med tex din respektive eller någon nära ?

Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott ligger vid Mälarens södra strand i Eskilstuna där du kan promenera genom slottsparken eller utmed sandstranden.

Här finns både moderna och historiska byggnader där du kan sova skönt i bekväma sängar, äta gott på slottsrestaurangen eller varför inte njuta av en weekend med en aktivitet du kommer att minnas ?!

Aktiviteter året runt finns på slottet både för enskild person / personer eller för grupper beroende på årstid.

sundbyholms slott

Weekendpaket

Ett slottsweekend innebär inte bara att ni kan sova och äta gott utan ni kan också göra er weekend till en härlig upplevelse som ni kan minnas.

Du kan också välja en vin- eller champagneprovning eller en teater i form av en mordpjäs och lista ut vem mördaren är,

Vill ni lyxa till det så finns det sviter på den historiska herrgården med bubbelbadkar. Det finns även rum som har egen bastu.

Efter en härlig promenad i området genom en härlig natur kan du koppla av utomhus i ett utav dom varma bubbelpoolerna. Badrock och tofflor finns på hotellet att låna, men dina badkläder tar du med dig. Alla pooler är saltklorinerade och kontrolleras hela tiden.

Det finns även julmordsweekend där du får titta på en mordpjäs innan du sätter dig vid en uppdukat julbord. Paketet innefattar också logi och frukost.

Julbord

Vill du istället tillbringa helgen med julbord kan du njuta av ett dekorerat slott med allt vad det innebär med julen med tomat, krubba och tomtar.

Julmat lagas i slottsköket och i konditoriet bakas allt som ska vara därtill. Godis och desserter kan avsluta din middag till välbehag.

slottsweekend på sundbyholms slott

Room-service paket

Vill du vara extra försiktig och inte träffa så mycket folk kan du boka ett room-service paket. Det gäller måndag – lördag och innebär att du får din nyckel till din bil när du kommer till slottet.

På kvällen serveras det en tre-rätters middag på ditt rum och på morgonen får ni en frukostpåse.

Covid 19

Allt är ordnat på både hotell och restaurang pga covid 19 med antal gäster per bord, tider och maten är uppdukad på två olika buffébord.  Den varma maten serveras vid bordet.

Tider och menyer finns att hitta på Sundbyholms Slotts sida.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *