Dina ögon får jobba hårt varje dag.


Hej ????‍♀️

Nu är det äntligen fredag!????. Som jag har längtat att få sova ut i morgon! Slippa ställa klockan på 04:45. Jag har haft en händelserik vecka, full fart????. Det känns som att covid kryper närmare och närmare inpå en. Det vimlar av människor som drabbas dagligen  i ens omgivning  ????. Jag boostar allt jag kan med Aloevera och olika kosttillskott, för att hålla mitt immunförsvar så starkt jag bara kan❤️.
Forever iVision är ett av dem:

 

 • Forever iVisionTM En tablett för syns skull
  Dina ögon får jobba hårt varje dag. De ska klara skärpa på långt håll och nära, stå ut med torr luft, kanske sitter du framför en datorskärm … Olika aktiviteter och miljöer gör att dina ögon måste anpassa sig och justera synen upp till 30 000 gånger om dagen. De har förtjänat lite uppmärksamhet.
  För vem?
  Passar för dig som vill ha ett tillskott med fokus på ögat.
  Forever iVisionTM En tablett för syns skull
  Dina ögon får jobba hårt varje dag. De ska klara skärpa på långt håll och nära, stå ut med torr luft, kanske sitter du framför en datorskärm … Olika aktiviteter och miljöer gör att dina ögon måste anpassa sig och justera synen upp till 30 000 gånger om dagen. De har ä
  Du får:
  Vitamin A och zink som båda bidrar till att bibehålla normal synförmåga Prisvinnande ingrediensen Lutemax® 2020
  Morotsfröolja, juice från svart morot och blåbärsextrakt
  I ögats tjänst
  I Forever iVision har vi koncentrerat oss på ingredienser med fullt fokus på ögon och syn.
  Här hittar du till exempel vitamin A och zink, som båda bidrar till att bibehålla normal synförmåga. Vitamin C, vitamin E och zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
  Zink bidrar dessutom till normal omsättning av vitamin A.
  Med Lutemax® 2020
  Forever iVision innehåller både lutein och zeaxantin. Tillsammans bildar de Lutemax® 2020, som utsågs till ”Best Functional Ingredient 2018” av NutrAward. Lutein och zeaxantin finns naturligt i ögats gula fläck, den mest centrala delen av näthinnan. Båda ämnena finns i naturen, till exempel i grönkål och ägg. I Forever iVision har vi utvunnit lutein och zeaxantin från extrakt av stor tagetes.
  Tips
  Du kan träna dina ögon och hjälpa dem att slappna av. Börja med att sitta bekvämt med huvudet rakt fram. Titta sedan så långt du kan i alla fyra riktningarna i två eller tre sekunder: uppåt, nedåt, vänster, höger. Upprepa tre gånger. Rör endast ögonen, inte huvudet. Avsluta med att massera området nedanför ögonbrynen med tumspetsarna i cirkelrörelser – från näsryggen till ögonlockens yttre kanter.

Ingredienser
Solrosolja, gelatin (fisk), fuktighetsbevarande medel (glycerol), Lutemax® 2020 – extrakt från stor tagetes (Tagetes erecta) [solrosolja, extrakt från stor tagetes, antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt)], vitamin C (askorbinsyra), vitamin E [d-alfa-tokoferol, sojaolja], stabiliseringsmedel (bivax), vatten, blåbärsextrakt (Vaccinium myrtillus) [blåbärsextrakt, maltodextrin], morotsfröolja (Daucus carota subsp. sativus) [morotsfröolja, rapsolja, solrosfröolja], zink (zinkoxid), juice från svart morot (Daucus carota
subsp. sativus) [juice från svart morot, surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat)], vitamin A [majsolja, betakaroten, antioxidationsmedel (dl-alfa-tokoferol)].Allergener: se fet skrift/fedstil.
Innehåll: 60 kapslar
Art nr: 624
Ta två tabletter om dagen, helst i samband med måltid.
Näringsinnehåll per rekommenderad daglig dos (2 kapslar):
Näringsämne
Vitamin A (RE)
Vitamin E (α-TE)
Vitamin C
Zink
Blåbärsextrakt (Vaccinium myrtillus), 10% antocyaner Lutemax® 2020 (extrakt från stor tagetes (Tagetes erecta))
Lutein Zeaxantin
Mängd
250 μg 30 mg 80 mg 12 mg 30 mg 100 mg
20 mg 4 mg
% RI*
31% 250% 100% 120% –

*RI = Dagligt Referensintag

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *