Ett kosttillskott, för dig med en aktiv livsstil.

Hejsan!

Nu är helgen till ända och vi närmar oss julen med stormsteg🎄. Jag har haft en riktgt vilsam helg, blivit riktigt omhändertagen och ompysslad ❤️. Igår gjorde jag ett skönt 🦶fotspa: Jag använde Aloe Heatlotion innan själva vattenbadet, efter vattenbadet: Aloe skrubb inmasserat, filning av fötter🦶Avskiljningen , sedan inpackning med aloevera gelly, plastpåsar över fötterna 🦶och strumpor över i ca 20 minuter. Till sist insmörjning av fötterna med Aloe propolis ❤️. Helt underbart 🥰. På eftermiddagen tog vi en långpromenad på en mil, det var mörkt innan vi kom hem, det var sååå skönt. Ciara var helt utslagen hela kvällen.

En riktig trollskog gick vi bl a i, så vackert 😍.
Natti 💤
Nästa kosttillskott jag tar är Forever Move

 • Forever MoveTM Trendiga ingredienser för ett liv i rörelse
  Nyskapande kosttillskott med NEM® äggskalsmembran och BioCurcTM gurkmejaextrakt, utvecklat speciellt för dig med en aktiv livsstil.
  För vem?
  Forever MoveTM passar alla vuxna människor som gillar att röra på sig i sin vardag, oavsett på viken nivå. Det här är en produkt för dig som är intresserad av kost och träning och som vill prova något nytt.
  Du får:
  innovativa ingredienser för en aktiv livsstil
  NEM® äggskalsmembran och BioCurcTM gurkmejaextrakt
  det bästa från vetenskapen kombinerat med det bästa från naturen högsta kvalitet genom hela produktionskedjan
 • Vi är gjorda för att röra på oss
  Du förtjänar att må bra, att känna att din kropp är i balans. En kropp i balans grundar sig på flera faktorer där kost och motion är självklara, viktiga delar. Forever MoveTM är ett innovativt kosttillskott, utvecklat speciellt för dig med en aktiv livsstil. Här kombineras två trendiga ingredienser av hög kvalitet; NEM® äggskalsmembran och BioCurcTM gurkmejaextrakt.
 • Med gurkmeja
  Örten gurkmeja, ”Indiens gyllene krydda”, har använts flitigt i tusentals år. Idag har den återupptäckts och blivit en mycket populär ingrediens i såväl kosttillskott som matlagning. I gurkmeja finns kurkuminoider, polyfenoler som bland annat ger örten dess starka färg. Den vanligaste av dessa heter kurkumin. Polyfenoler är en slags kemiska ämnen som återfinns i växter.
  Och NEM® äggskalsmembran
  När det gäller ägg är det inte bara gulan och vitan som räknas. Den moderna, patenterade ingrediensen NEM® äggskalsmembran består naturligt av en mängd olika ämnen, bland annat kollagen och hyaluronsyra. NEM® äggskalsmembran produceras på ett sådant sätt att de naturliga beståndsdelarna bevaras. Ingrediensen är även noga studerad och kontrollerad för att säkerställa en säker produkt som håller en mycket hög kvalitet.Ingredienser

 

 • Äggskalsmembranspulver, gurkmejaextrakt (curcuma longa) [stabiliseringsmedel (polyoxietylensorbitanmonolaurat), kokosnötsolja, kurkuminoider, vatten, antioxidationsmedel (DL-alfa- tokoferol (vitamin E))], raffinerad sojabönsolja, gelatin (fisk), fuktighetsbevarande medel (glycerol), vatten, stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl).
  Allergener: Se fet skrift.
  Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
  Innehåll: 90 kapslar
  Art nr: 551
  Rekommenderad daglig dos: 3 kapslar.
  Förvaras torrt och ej för varmt. Bäst före utgången av: Se botten.
  Denna produkt är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel (exempelvis blodförtunnande) bör du alltid rådfråga läkare innan du börjar använda produkten.
  Näringsinnehåll per rekommenderad daglig dos (3 kapslar):
  *RI = Dagligt Referensintag Nettovikt: 64 g
  Näringsämne
  NEM® äggskalsmembran varav kollagen
  varav hyaluronsyra
  BioCurcTM gurkmejaextrakt (Cucurma longa) varav kurkuminoider
  Mängd
  500 mg 66 mg 2,8 mg 500 mg 60 mg
  % RI*
 • Vill du beställa och köpa ekologisk kaffe online som är hovleverantör då har du Wendelins kaffe

 

Lämna ett svar

Till startsidan