Full fokus på koncentrationsförmåga och prestationsförmåga.


Hejsan!

Jag har en så fin väninna att dela tankar och livets alla dagar med mot och medgångar med.  Någon att bolla tankar med

Vilken härligt grå vindstilla dag vi hade igår. Vi gick längs vattnet så vackert med dimman som bäddar in naturen. Vi såg två svanar på håll i dimman, magiskt

Jag känner mig så tacksam för det vackra som finns i vår natur och hur vädret skapar, stämning, mystik, att det känns alldeles trolskt, magiskt.
Idag har jag och min grymmaste kollega kämpat hårt tillsammans, jag är så glad att ha en henne som kollega, lär mig så mycket ur andra synvinklar av henne.  Ensam är inte alltid starkast. Teamwork är så viktigt och man växer med den. Det har varit en bra dag..

Mitt nästa kosttillskott är Forever Fokus, den hjälper mig att fånga dagen, hitta fokus, ej tappa tråden.

Vill du beställa och köpa ekologisk kaffe online som är hovleverantör då har du Wendelins kaffe

Forever FocusTM Behåll koncentrationen
Världen är full av distraktioner. Oavsett om du studerar, arbetar eller ska genomföra något som kräver tankeverksamhet hemma, så kommer ständigt saker emellan som avleder din uppmärksamhet. Vi blir avbrutna i genomsnitt var tionde minut. Och varje gång vi släppt vårt fokus tar det en bra stund innan vi hittar tillbaka till de tankebanor som blev avbrutna. Forever Focus har fullt fokus på koncentrationsförmåga och prestationsförmåga.

För vem?

Forever Focus är ett kosttillskott för vuxna med inriktning på uppmärksamhet och fokus. Eftersom Forever Focus innehåller vitamin B6 och B12 som bidrar till att minska trötthet och utmattning passar även detta för dig som har en aktiv livsstil och vill vara alert hela dagen.

Du får:

Vitaminerna pantotensyra, vitamin B6 och B12 Mineralen zink
Extrakt av grönt te, ginkgo, guarana, rhodiola och bacopa Citikolin (Cognizin®)
Mental prestationsförmåga
Pantotensyra, eller vitamin B5, är ett vattenlösligt vitamin som finns i alla celler (ordet pantos betyder just alla på grekiska). Den bidrar till normal energiomsättning och vår mentala prestationsförmåga, det vill säga vår förmåga att tänka och lära oss nya saker. Utöver pantotensyra innehåller Forever Focus även vitaminerna B6 och B12. De bidrar till normal psykologisk funktion och att minska trötthet och utmattning.
Här ingår även Citikolin (Cognizin®) eller CDP-kolin som det också kallas – är en speciell form av det essentiella näringsämnet kolin. Kolin är besläktat med B-vitaminer.
Makalös mineral.

Forever Focus innehåller mineralen zink som bidrar till normal kognitiv funktion. Kognitiv funktion handlar om minne, koncentrationsförmåga och förmåga att lösa problem.


Ingredienser från växtriket
I Forever Focus hittar du en mängd botaniska ingredienser av hög kvalitet, som bladextrakt från grönt te och ginkgo, guarana fröextrakt, rhodiola rotextrakt och bacopa örtextrakt. Guarana innehåller ungefär dubbelt så mycket koffein som kaffebönor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *