Nu är värmen äntligen här

Åh vad jag har längtat efter denna värme ????. Nu kommer det explodera i naturen. Det är nästan så man kan se när blommor ????  och  blad ????slår ut

Det är så vackert, som balsam för själen ????. Pollen säsongen exploderar oxå. Bra att det finns hjälp för de som har det besvärligt.
https://mariaakerblom.myforever.se/

Forever Bee PollenTM????
Ett kosttillskott från bina till dig
Forever Bee PollenTM innehåller pollen från vilda blommor. Pollen som samlats in av flitiga bin för att bli till ett populärt kosttillskott i smidig tablettform för dig.

För vem?????
Det här är en produkt för dig som är nyfiken på att prova något nytt från bikupan. Forever Bee PollenTM är extra populärt bland de som lever ett aktivt liv, men passar de allra flesta.
Du får:
bipollen av högsta kvalitet
även honung och bidrottninggelé
tabletter som är lätta att svälja
ett populärt kosttillskott direkt från bikupan
Vad är pollen?????????????
Pollen är den mjöliga substans i pistillen som växten använder vid fortplantningen. När bina är ute och samlar in honung från blommor så plockar de även med sig pollen. Pollenet samlas i fickor på binas ben, och när ett bi kommer tillbaka till sin kupa kan man med rätt utrustning skrapa av detta – naturligtvis utan att skada biet eller kupan.
Viktigt för bin????????????
Bina samlar in pollen för att det är en viktig del av deras föda. Pollen har minst lika stor betydelse för bisamhället som den nektar som bina samlar och omvandlar till honung, eftersom det behövs som proteinkälla för uppfödning av larverna. Man beräknar att ett bisamhälle förbrukar 30–40 kg pollen under en säsong.????????????
Populärt hos människor
Vi människor har uppskattat bipollen i tusentals år – det sägs till och med att den lärde gamle greken Hippokrates använde sig utav just denna ingrediens. Idag är det enklare än någonsin förut att prova. Forever Bee PollenTM ger dig pollen från många olika vilda blommor i smidig tablettform. Tabletterna innehåller också honung och bidrottninggelé. Vi använder endast den finaste råvaran och du kan vara säker på att Forever Bee PollenTM är behandlad med allra största omsorg, hela vägen från bikupan till färdig produkt.????????????

Ingredienser
Bipollen, honung, klumpförebyggande medel (stearinsyra, kiseldioxid), frystorkad bidrottninggelépulver (bidrottninggelé, maltodextrin)
Tillverkad i USA.
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Innehåll: 100 tabletter Art nr: 26
Rekommenderad daglig dos: En liten dos (1/4 tablett) tas för att utesluta allergisk reaktion, speciellt om du är pollenallergiker. Därefter kan den dagliga dosen ökas till en tablett tre gånger dagligen.
Denna produkt är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll per tablett och daglig dos (3 tabletter):
1 tabl. 3 tabl. Bipollen 500 mg 1500 mg

  • Ut och njut av naturen ????☘️????
  • Ha en fin dag????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *