Ett ljust kök

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri

Rummen ser mycket större ut när dom är ljusa

För ungefär tjugo år sedan skulle man ha ganska mörka färger på sina väggar i alla rum. Jag vet att vi hade en ganska mörk lila färg i vår hall tex. Men för några år sedan så blev det rummet mycket ljusare då vi både målade om det och satte en ljus fond-tapet. Men jag tillbringar ganska mycket tid i köket och då vill jag ha ett ljust kök också.

Ljust kök

Eftersom jag älskar att vara i köket och laga mat och baka vill jag också känna att atmosfären är bra och att jag trivs att vara i köket. Efter att ha haft ganska mörka köksluckor men har nu fått hjälp med att få dom ljusa och fina och köket ser då mycket större ut på en gång.

Vi har målat vissa väggar själva, men när det kom till köksluckorna så backade vi och tänkte att här behöver vi hjälp. Vi ville inte ha penseldrag över luckorna eller inte få färgen jämt så vi anlitade K3 Måleri för att få dom precis som vi ville.

ljust kök

K3 Måleri

K3 Måleri kan hjälpa dig med allt som har med målning och tapetsering att göra. Dom ser inte bara till att dina köksluckor blir ina utan målar allt som har med snickeri att göra. Tänk dig listor, tak, golv eller väggar tex inomhus.

Och vill du måla någonting utomhus är det någonting som dom också gör. Din fasad kan egentligen bestå av vad som helst för den kan målas såsom ditt staket runt ditt hus.

När du varit kontakt med K3 Måleri får du en offert som du kan titta på. Deras priser är fasta så du enkelt kan se vad arbetet kommer att kosta. Och har du ROT-avdrag så dras det av direkt på din faktura.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *