Minska fästingar på hundar

Hej!

Jag har fått ett tips som jag håller testa på mina hundar nu.

När våren och sommaren kommer så kommer även fästingarna ????. Hur mycket man än vill att de ska undvika högt gräs/ skog så går ju inte det, och det vill man inte egentligen.
En väninna berättade att om jag smörjer/ gnuggar in hundarnas pälsar med

Aloe Heatlotion, så sätter sig inte fästingarna på hundarna. Det måste ju testas tänkte jag, så

man slipper stoppa i dem mediciner mot fästingar eller sätta fästinghalsband på dem.

Har nu provat göra detta i en månad och resultatet är mycket färre med fästingar mot tidigare år hittills ????. Det har kommit någon enstaka på nåt ställe där jag inte tänkt på att smörja. Så grymt ????.

Genomtänkt innehåll
Aloe Heat Lotion är fylld till bredden av hudvårdande och mjukgörande ingredienser, till exempel Aloe vera, arginin, allantoin och oljor från eukalyptus, sesam och aprikoskärnor. Mentol och metylsalicylat bidrar med sina lugnande egenskaper och tillsammans med eukalyptusoljan ger de Aloe Heat Lotion sin friska doft.
Vad är metylsalicylat?
I naturen förekommer metylsalicylat i många vintergröna växter. Den har en karakteristisk myntaliknande doft och används tack vare sina lugnande egenskaper ofta i liniment.
Vad är allantoin?
I naturen finns allantoin till exempel i växten Vallört. Allantoin har hudvårdande, skyddande och lugnande egenskaper, vilket gör det till en populär ingrediens i olika hudvårdsprodukter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *