Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sommar, vackra solnedgångar

Åh vad det är vackert med solnedgångar, jag får aldrig nog av att se den, det är så fridfullt.

De är olika från kväll till kväll, men slående vackert ☺️

ibland ser det ut som att skogen nästan färgas till guld

Får aldrig nog att föreviga solnedgången 🥰


Se och njut

Ibland har jag fått lite mycket sol under dagen, eller blivit 🦟 biten, eller bromsbiten, då är det bra med Aloe First, att spraya med i ansiktet, där det känns varmt, för att svalka, eller på bettet, för att bli av med klådan eller svedan. Ett måste att ha med i handväskan.

Aloe FirstTM

Uppfriskande spray med många användningsområden

Aloe FirstTM innehåller Aloe vera, propolis och utvalda örter som svalkar, vårdar och lugnar din hud. Perfekt efter en dag i solen, efter ett insektsstick eller i den torra luften på flygresan. Passar också fint för hår och hårbotten.

För vem?

Det här är verkligen en produkt för varje badrumsskåp! Den följer gärna med på resan och trivs lika bra på stranden som på jobbet. 

En skönt svalkande, lättanvänd spray mängder av hudvårdande ingredienser ingredienser som lugnar, stärker och skyddar en mycket mångsidig produkt

Ett utsökt innehåll

Förutom vår egen Aloe vera och propolis som båda är välkända hudvårdare innehåller Aloe FirstTM flera noggrant utvalda växtextrakt. Här finns till exempel hudvårdande ringblomma och kamomill, mjukgörande gurkört och stärkande ingefära. Rölleka bidrar med sina lugnande och uppfriskande egenskaper och tillsammans med salvia hjälper den också till att motverka uppkomsten av mjäll. Allantoin är ytterligare ett lugnande och hudvårdande ämne som i sällskap med passionsblomma och timjan också skyddar din hud.

För både knopp och kropp

Använd Aloe FirstTM på hud som behöver svalkas, lugnas eller bara för att den ger en ytterst behaglig känsla. Passar lika bra för både ansikte och kropp. Tack vare sin smidiga sprayform är Aloe FirstTM enkel att använda även om huden känns öm efter lite för mycket sol eller ett insektsstick. Sprayen kommer också enkelt åt i hårbotten, vilket kan vara både kladdigt och besvärligt med produkter i krämform.

Aloe FirstTM tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

 

Lämna ett svar

Till startsidan