Tänk framåt!

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Beställ julklapparna i tid

Det kanske känns konstigt att prata om julen och julklappar nu, det är ju så väldigt långt bort. Eller? Det är faktiskt bara 10 veckor kvar till julafton. Tio veckor går snabbt.

Jag tänker alltid att jag ska beställa julklapparna så att jag slipper gå runt och kika i affärer och bli stressad. Varje år när jag sätter mig ner för att beställa inser jag att jag är ute för sent. När man tittar på leverenstiden så är det inte säkert att det kommer fram innan jul.

Ju närmare julen vi kommer desto mer får internethandeln att göra. I år ska jag vara smart och handla mina julklappar i tid. Då kan man också få precis det man vill ha och ge bort riktigt fina julklappar.

På till Fyndiq har de också julklappstips för dig som inte kan komma på vad du ska köpa. Det är bara att välja, mamma, pappa, bror, vän med flera så får du förslag på vad som skulle kunna vara en bra julklapp. Det är så otroligt smart!

Ett bra sätt att planera för sina julklappar är att skriva en lista. Skriv upp alla du ska köpa julklappar till, sen fyller du i vad du har tänkt köpa. Efter du har köpt sakerna och fått hem dem så bockar du av i listan. Då har man full koll på vilka man har köpt till och vilka man har kvar.

Jag tycker om julen och allt som kommer med julen. Jag längtar till december när man får börja sätta upp ljusstakar och julpynta med alla tomtar. Dricka glögg med mandlar och russin samt äta de otroligt goda skumtomtarna som dyker upp till jul varje år.

Har man planerat sina köp och börjat i god tid med julklapparna så behöver man inte vara stressad i decemer. Det rekommenderar jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *