Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Semester och sol

Spanienresa


Hej!

Har kommit hem från en härlig semestervecka i Spanien

Det är en konst att leva tätt med familjen och flickvänner på liten yta med ett badrum 😅. Man lär verkligen känna varandra på alla plan🥰. Ibland får man stanna till och andas in genom näsan och ut genom munnen 🤣. Lugn lugn allt går❤️

Det är så mysigt att få ha de sina nära sig❤️. Vi gjorde lite utflykter tillsammans och de äldre barnen ibland på egen hand😍.

Vädret var perfekta hela veckan, mellan 23-28 grader, en dag med soldis☀️, annars ☀️hela tiden.

Det vart många promenader powerwalks. Från 14000 till över 20000 steg varje dag💪🏼😃.

Äkskar dessa palmträd💖

Havet är så rofyllt och mäktigt. Det var mycket rörelse på havet alla utom 2 dagar. Det var Röd flagg 3 dagar, gick tyvärr inte att bada då. Vattentemperaturen var minst 24 grader, sååå skönt 🥰.

Välbehövlig och välanvänd Aloe Sunscreen

ALOE SUNSCREEN SPF 30
Njut av solen med ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålar. En krämig lotion med SPF 30 som snabbt sjunker in utan att kännas kladdig. Återfuktar och mjukgör med en mild, blommig doft av sommar och semester, med inslag av kokos. Extra vattenfast så att du kan ta ett dopp och ändå behålla ett visst skydd. En riktigt bra kompis på stranden.

Vilken underbart vacker soluppgång  🥰, taget från balkongen på 11:e våningen. Jag gick uppför trapporna hela tiden förutom 3 ggr, det kändes skönt i benen 😅.

Man kan inte se sig mätt på dessa vackra soluppgång och solnedgångar 🥰.

Tack 🙏🏼 för denna härliga vecka, hade gärna stannat en vecka till 🤗.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan