7 enkla råd för att se yngre ut

7 enkla råd som får dig att se yngre ut

Ålder – det är bara en siffra på ett papper. Med rätt mat och motion kan du bli 10 år yngre rent biologiskt.

1. Motverka inflammation som gör dig äldre annars

Om du tar hand om din hälsa kan du faktiskt se yngre ut rent biologiskt. Den biologiska åldern visar hur gamla våra celler är, den kronologiska åldern säger bara hur länge vi har levt. Är du rökare, överviktig och inaktiv har du sannolikt en högre biologisk ålder än kronologisk ålder. Dessa riskfaktorer kan bidra till en osynlig kronisk inflammation som gör att du åldras snabbare. Ät mer antiinflammatoriskt. Fet fisk, valnötter, bladgrönsaker, kål, broccoli och rapsolja som innehåller omega 3-fetter är antiinflammatoriskt. Avokado, olivolja, ägg, rotfrukter, quinoa, bovete och yoghurt är andra livsmedel som är bra.

Undvik de snabba kolhydraterna som inte är bra för din hälsa alls i längden i till exempel socker, vit pasta och vitt bröd. De bidrar till en process som kallas glykosering vilket i sin tur höjer halten av ett ämne som kallas AGE. Det bidrar till inflammation.

2. Naturligt solskydd

Vad du äter kan göra huden mer eller mindre känslig för solen. För att minska risken för solskador ska du satsa på färgglada livsmedel. I dessa finns färgpigment som verkar som antioxidanter, det vill säga att de stärker hudens försvar.

Ellagsyra. Finns i bland annat röda bär och frukter som jordgubbar, hallon, granatäpple och tranbär. Ju rödare, desto bättre! Du ska helt enkelt äta dessa frukter för att må bättre.

Lykopen. Skyddar huden och kan göra den spänstigare. Finns i till exempel vatten­melon och tomater. Det är både gott och nyttigt.

Beta­karoten. Stärker huden genom att skydda mot fria syreradikaler. Finns i morötter, äggula, spenat och aprikoser. Så sluta sola ät morötter i stället för att få extra färg.

3. Fyll på med mycket vatten

Om du dricker för lite blir både din kropp och hud uttorkade. Det kan göra dig tröttare och huden tristare. Se till att du får i dig tillräckligt med vatten, minst två liter om dagen.

4. Minska på alkohol

Spela video slots och få vinst för att köpa finast råvaran inom aloe vera

Att använda vinster från spel, såsom video slots för att finansiera inköp till aloe vera kan låta som en lockande idé, men det finns flera viktiga aspekter att överväga. Här är några punkter att tänka på när det gäller att spela video slots med målet att tjäna pengar för investeringar i hälsa och aloe vera för hela slanten.

5. Promenera oftare

 

6. Använd hudvård från tex nordicbeautybar som inte har några mellanhänder.

Tex Sensum Mare hittar du också på deras sida. Det är ett polsk varumärke och har 6 olika havsalger som vårdar din hy. Alger är otroligt bra för människan både för din hy och om du också har det i din föda. Den innehåller även tiareblommor. Tiareblomma är en tropisk blomma som inte ser så äkta ut i utseendet utan ser ut som tygblommor väldigt vackra.

7. Var mer positiv i vardagen

Kasta bort alla dina negativa tankar och var positiv i stället för då kan du unna dig extra fin hudvård från det polska märket vi nämnde ovan. Sensum Care är också väldigt prisvärt och dryga produkter. Du kan också shoppa loss varje gång du har levt nyttigt och då kan du också lägga ned en extra slant på din hy. Polen är inte heller långt från Sverige vilket visar ännu mer att det inte finns några mellanhänder därför är också priser väldigt bra. Unna dig hudvård som också har ett bra namn och bra rykte. Vi kvinnor vill gärna ha lyxiga vackra burkar och sammetslen crème som detta varumärke Sensum Mare verkligen kan stå för.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *