Dagens lektioner i skolan

I dag kommer jag vara med min bästa vän hela dagen i skolan och plugga tillsammans. Vi studera historia på Uppsala universitet tillsammans.

Vi befinner oss också i Uppsala några gånger i veckan och får då gå omkring i Uppsala och lära oss mer på plats. Här har vi Uppsala universitet, Akademiska sjukhuset, Gustavanium, Domkyrkan och så klart Pelle Svanslös.

Vi. kommer även till våren gå på årets bal på Uppsala slott för universitetsstudenter och vara med i utlottningen för att få gå på Nobelfesten då 2 personer varje år lottas ut.

Sista april ordnar Allmänna Sången bal på Uppsala slott! Ta chansen att få uppleva en riktig bal på slottet – glamouröst, storslaget och alldeles, alldeles underbart! Det är denna vi ska gå på och ska anmäla oss kosta vad de vill kosta.

Allmänna Sången ordnar traditionsenligt bal på Uppsala slott med middag, sång och dans natten lång. Balen är öppen för alla över 18 år, och inget nationskort behövs. Låt sagan bli sann för en kväll och gå på Valborgsbal med Allmänna Sången! Så vi verkligen längtar till sista april som också är kungens födelsedag.

Sittning: Kl 17:00
Pris: 945 / 745 kr
Klädsel: Högtidsdräkt (folkdräkt ingår) obs ingen jultomtedräckt bara

Sjungning vid Gunillaklockan: 21.00 här brukar många ta kort när de ska gifta sig

Släpp: kl 22:00-02:00
Pris: 200 kr
Vickning ingår

Klädsel: Kavaj
Släppbiljetter säljs fram till 30 april, först till kvarn gäller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *