Varför stressa

En hektisk tid

Nu till jul är det många som stressar. Men varför ska vi egentligen stressa bara för att det är jul ?! Vi vill alla ha en avkopplande jul tillsammans med nära och kära och om alla hjälper till med någonting inför julafton så behöver det inte bli så stressigt.

Är du en person som vill planera själv eller göra allt själv är det bättre att sätta sig ner och planera i god tid istället.

Skriv ner vad du vill ska göras, vad som ska lagas, vad du ska handla och vad du ska hinna göra innan jul. Det gör att din planering blir bättre och du slipper stressa. För att stressa gör också att du mår sämre, kan få panik och det gör också att du inte vet var du ska börja.

Börja med en bra frukost innan du sätter fart. Sätt dig ner i lugn och ro och planera dag för dag vad du “vill” göra och se efter om du hinner med allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *