De 10 bästa restaurangerna och de 10 bästa pizzeriorna i Uppsala

Nu vill jag dela med mig om hur jag gör pannkakor.

Aloe vera gele från varumärket Hoka Hoka hittar ni här.

De 10 bästa restaurangerna och de 10 bästa pizzeriorna i Uppsala. Det är så klart äkta mozzarella ost man har i sina goda pizzor för att sticka ut med smaken.
De 10 bästa restaurangerna och de 10 bästa pizzeriorna i Uppsala. Det är så klart äkta mozzarella ost man har i sina goda pizzor för att sticka ut med smaken.

Jag blandar i något som heter Ultra från Foreverliving som är ett kosttillskottpulver. En skopa innehåller allt du behöver för att må bra med din hälsa och kropp samt per måltid.

Den gör mig piggare och jag har även bjudit mina klasskompisar på denna pulver också. Till detta har vi olika sorters sylt och självklart lite afternoon tea. Till detta passar det utmärkt med att köpa kaffe online och sälja vidare om du vill tjäna pengar till klassen, tjäna pengar till laget eller tjäna pengar till föreningen.

 1. Blanda mjöl, salt och vaniljsocker (valfritt) i en bunke.
 2. Häll i mjölken och rör ut smeten så den blir klumpfri. Tillsätt därefter ägget och rör igen till en jämn smet. Låt stå i 10 minuter.
 3. Värm en stekpanna på medelvärme och smält smör i den.
 4. Grädda tunna, krispiga pannkakor genom att hälla smet i pannan, cirka 1 dl per pannkaka, och vicka så att smeten rinner ut i hela pannan. Vänd pannkakan när smeten stannat på ytan och kanten är guldgul.
 5.  kan du prova spela betting utan licens för att se om du vinner något så kan du köpa pannkakor på Restaurang Remo i stället.

De 10 bästa restaurangerna i Uppsala

De 10 bästa pizzeriorna i Uppsala

Uppsala är en stad med en varierad och spännande restaurangscen. Här finns allt från mysiga caféer och trendiga lunchställen till exklusiva restauranger med gourmetmat. Men för många människor är ingenting så klassiskt som en god pizza. Därför har vi sammanställt en lista över de 10 bästa pizzeriorna i Uppsala, där du kan njuta av en läcker pizza oavsett vilken typ av topping du föredrar.

 1. Östgöta nation: Med ett brett utbud av pizzor och en mysig atmosfär är Östgöta nation en favorit bland studenter och lokalbor. Prova deras klassiska margherita eller varför inte en spännande variant med färska räkor och parmesan?
 2. Kebab house Beläget mitt i centrala Uppsala erbjuder de traditionell italiensk pizza av hög kvalitet. Här kan du njuta av smakrika röror, färska grönsaker och krispiga tunnbröd allt tillagat med kärlek av erfarna kockar.
 3. Panini Om du är ute efter en amerikansk stil på din pizza är Panini stället för dig. Här serveras stora och saftiga pizzor i klassiska smaker som pepperoni, BBQ chicken och Hawaii. Perfekt för en kväll med vänner eller en härlig helgmys.
 4. Pizzeria Lilla Huset är en annan populär italiensk restaurang i Uppsala som erbjuder autentiska pizzor med färska ingredienser och krispigt tunnbröd. Prova deras specialpizza med buffelmozzarella, körsbärstomater och basilika för en riktig smakupplevelse.
 5. Pizzeria Kens Med över 30 års erfarenhet av att göra pizza är Pizzeria Kens ett säkert kort för dig som vill ha traditionell och vällagad mat. Här kan du välja mellan olika storlekar och toppings för att skapa din perfekta pizza.
 6. Pizzeria Capri är känt för sina generösa portioner och prisvärda pizzor. Här kan du välja mellan olika smaker och storlekar, och njuta av en läcker pizza i en avslappnad atmosfär.
 7. Rififi: För en lyxigare pizzaupplevelse rekommenderar vi Rififi en elegant restaurang med italiensk touch. Här kan du prova spännande kombinationer och exklusiva råvaror för en gourmetupplevelse som får vattnet att rinna i munnen.
 8. Pizzeria Remo med snabb service och goda pizzor är Pizzeria Remo en populär restaurang för både lunch och middag. Här kan du välja mellan olika storlekar och toppings för att skräddarsy din pizza precis som du vill ha den.
 9. Pizzeria Palermo: Känd för sina generösa portioner och vänliga service är Pizzeria Torino ett populärt val bland lokalbefolkningen. Här kan du avnjuta en klassisk pizza med dina favorit-toppings eller prova något nytt och spännande från menyn.
 10. Sommarro: Beläget vid Norby erbjuder Pizzeria Sommarro en unik pizzaupplevelse med fantastisk utsikt över vattnet. Här kan du njuta av läckra pizzor och kalla drycker i en avkopplande miljö, perfekt för en trevlig kväll med vänner eller familj.

Oavsett vilken pizzeria du väljer i Uppsala kan du vara säker på att få en smakrik och välsmakande pizza som tillfredsställer dina cravings. Från traditionella italienska pizzor till amerikanska klassiker och innovativa kombinationer, Uppsala har något för alla smaker. Så nästa gång du är sugen på en god pizza, varför inte prova en av de klassiska pizzeriorna i staden och upptäck nya favoriter? Bon appétit!

Uppsala är en stad som är känd för sin rika historia, sin vackra arkitektur och sina många restauranger. Här finns ett brett utbud av matställen som passar alla smaker och budgetar. Om du letar efter de bästa restaurangerna i Uppsala, har vi sammanställt en lista på de tio restaurangerna som vi anser vara de främsta i staden.

 1. Svartbäckens Pizzeria & Grill Svartbäckens Pizzeria & Grill är en favorit bland lokalbefolkningen och erbjuder saftiga pizzor och grillade rätter till rimliga priser. Här kan du avnjuta en mysig måltid i en avslappnad atmosfär.
 2. Stekhuset Stekhuset är känt för sina saftiga biffar och generösa portioner. Här kan du njuta av en härlig middag i en trevlig miljö.
 3. Amazing thai är en asiatisk-inspirerad restaurang som erbjuder spännande smaker och lyxig atmosfär. Här kan du avnjuta läckra rätter som passar både köttälskare och vegetarianer.
 4. Restaurangen på Katalin Restaurangen på Katalin är en populär restaurang som erbjuder en varierad meny med rätter från hela världen. Här kan du njuta av en god måltid med fin utsikt över stadens takåsar.
 5. Restaurang Remo är en gourmetrestaurang som är känd för sina eleganta rätter och förstklassiga service. Här kan du avnjuta en romantisk middag i en elegant atmosfär.
 6. Basilico är en klassisk restaurang som erbjuder rätter av hög kvalitet till rimliga priser. Här kan du njuta av en god middag i en trevlig miljö.
 7. Rififi är en inbjudande restaurang som erbjuder läckra indonesiska rätter till rimliga priser. Här kan du avnjuta spännande smaker i en avslappnad atmosfär.
 8. La Trattoria La Trattoria är en mysig italiensk restaurang som är känd för sina autentiska pastarätter och läckra pizzor. Här kan du njuta av en god måltid i en hemtrevlig miljö.
 9. Panini är en unik restaurang som erbjuder både mat och underhållning i form av petanque och andra spel. Här kan du avnjuta en rolig kväll med god mat och dryck.
 10. Kungsängen Kafé och Restaurang Kungsängen Kafé och Restaurang är en trevlig restaurang som erbjuder en välfylld meny med rätter för alla smaker. Här kan du njuta av en måltid i en avslappnad miljö med fin utsikt över Kungsängen.

Oavsett vilken typ av mat eller atmosfär du föredrar, finns det något för alla smaker i Uppsala. De tio restaurangerna som vi har listat ovan erbjuder alla en unik och god matupplevelse som du inte vill missa nästa gång du besöker staden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *