Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vår fina lila Sylvis fick kramper

Här ser ni toast skagen som vi åt i dag

Toastskagen stod på menyn som förrätt ikväll, mycket gott! Till varmrätt vart högrevsgryta med kantareller och champinjoner, sååå gott! Och till efterrätt kladdkaka med grädde . Vilken festmåltid min sambo bjöd på

Fick till mig när jag kom hem att Vår lilla prinsessa Sylvia haltat och bara legat och tittat in i väggen under em.  På kvällen efter maten började hon krampa, hon låg på golvet och hela kroppen skakade, hon var helt borta i blicken, försökte lägga henne i sin bädd när det lugnat ner sig lite, då började det igen och hon gled ur den, jag fick försöka hålla fast henne. Det var då hemskt .

Efter ett par min? Blev hon lugn, men hon såg helt borta ut, kändes som att hon ej förstod någonting. Hon hade och haft urinavgång. När jag sen gick ut med  så ville hon inte g, hon sattes sig bara vid mina fötter och ville bli buren, luktade ingenting.

 

Efter nån timme gick jag ut med henne själv, då gick hon luktade och kissade som vanligt . När vi kom hem duschade jag hennes tassar och stjärt, ser då att det är smutsigt i stjärten och efter noggrann koll upptäcker jag att hon har ett stort hål bredvid stjärthålet. Då har hon en fistel som tömt sig, hon får det ibland. Jag fick ta min yngste son som hjälp att hålla i henne så jag kunde spola rent hålet och få bort all smuts i pälsen.

Det gör så ont på henne när jag gör det. Efter rengöring så har han henne knät, håller fast henne, lugnar henne medan jag torkar torrt. När det är torrt tar jag Aloe Propolis på fingret och stoppar in det i hålet, det gillar hon inte. För att det inte ska kladda får hon en blöjbyxa på sig.

 

Aloe Propolisen är så effektiv, hjälper både att hålla rent och läka. Har använt denna metod flera ggr med. Det är dock ett riktigt slitgöra , men när jag vet att det verkligen gör att det läker så är det bara att köra. Det känna skönt att hon mår bättre  nu, hoppas  det inte gav några men och att kramperna  ej kommer tillbaka. Fina lilla Sylvis   Vi blev helt skärrade

efteråt

Nu ska jag sova!

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan