Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Yoga

Avkopplande för själen

Många tror att yoga handlar om att bli vig eller att det är en religiös rörelse. Men det är det absolut inte. Det är en teknik som ökar din självkännedom och personlig utveckling. Ordet yoga sägs ofta betyda balans och syftar till balans mellan kropp, sinne och själ.

Det finns en hel del olika sorters yoga som man kan testa. Den mest fysiska yogan är ashtangayogan. Den är kraftfull och är utformad för att skapa värme och det gör att man blir svettig. Den utförs i ett antal positioner som görs i en bestämd ordning.

När du utför en lugnare yoga ska du välja en tid och plats där du kan koppla av. Du kan börja med tio minuter varje dag och sen utöka den tiden. Du ska sitta bekvämt utan att somna antingen på golvet, på en stol eller på din sängkant. Blunda och andas lugnt.

På nätet finns det en massa olika sätt du kan lära dig att meditera.

Lämna ett svar

Till startsidan