Den fula ankungen blev vacker svan

Ni har säkert alla hört talas om den fula ankungen som blev en vacker svan.

Detta är en sann berättelse om en kvinna som faktiskt kände sig som den fula ankungen. Hon träffade en man som snabbt uppvaktade henne och betedde sig som om han vore som besatt. Kvinnan trodde verkligen på allt han sa med hår och hull. Det tog ej lång tid förrän denna man verkligen tröttande på henne och lämnade henne. På den tiden var hon överviktigt och kände att hon inte hade mycket att komma med. Hon blev verkligen en i mängden och kände sig som vilken människa som helst. Han höjde först upp henne i skyarna för att sedan låta se på hur hon föll och gjorde illa sig så hårt att hon aldrig kunde bli hel igen.

Med denna man slutade hon att tro på sig själv och slutade dessutom tro på att någon man i världen skulle kunna älska henne för den hon var. Hon blev lämnad och föll in i ett svart hål. Hon slutade verkligen att bry sig om sitt utseende och såg bara konstig ut.

Sedan en dag beslöt hon sig för att göra något radikalt åt sitt utseende. Hon gick ned i vikt och gjorde allt för sitt utseende. Hon såg dessutom mycket yngre ut än vad hon gjorde på den tiden hon dejtade denna man. Ryktet gick att hon hade blivit en svan så en dag gör mannen allt för att få en glimt av henne. När han väl såg henne en dag då han hade spionerat på henne kunde hon knappt minnas vad han hette. Inte för att vara elak eller för att låtsas ha gått vidare utan hon verkligen hade gjort det eliminerat alla minnen på alla sätt. I dag kan hon inte förstå hur hon kunde sänka sig själv till den grad att ens ha befunnit sig i närheten av denna sort. Hon är i dag gift en offentlig person dessutom någon som är nära släkt med kungahuset av Monaco. Hon lever ett liv få människor skulle kunna komma i närheten av.

Jag frågade henne var hon köpte sina skönhetsprodukter i från och hon visade mig hemsidan till produkterna för mer skönhetsprodukter från olika märken med bra kvalité. Jag tar till mig hennes goda råd för har hon lyckats med att förändra hela sitt yttre med rätt vård så kan vem som helst göra det. Hon använde Aleppo tvål som hon verkligen trivdes med.

Hon beställer själv från denna sida fast att hon numera bor växelvis i Monaco och då och då på Djurgården i Stockholm. Hon har verkligen lycktas vända på sitt liv helt och hållet. Jag önskar alla kvinnor denna lycka som denna kvinna har förtjänat. Den mannen som dumpade henne är själv överviktigt och har knappt pengar. Hon visste heller ingenting om honom numera då hon inget vill minnas av den dåliga tiden från sitt liv. Hon väntar dessutom en arvinge på det hela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *